jinarecord مدیر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 800 عنوان بوتاکی برای بالا بردن ابرو | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 17 پست سلام بچه ها نوزده سالگی کسی رفته بوتامس کلا !؟ من رفتم دکتر برای اینکه ابروهام لیفت کنه یکم دمش پایینه گفت میتونی بوتاکس کنی تاثیر داره ولی جراحی نمیکنم کسی نظری تجزبه ای داره!؟ با عوض کردن مدل ابرو تو اصلاح میشه تبرو بره بالا یا نه!؟ دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 1401/09/07 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jinarecord مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 800 خیلی گرون گفته من مصپورت زدم 450 اسماشون میپرسم بهت میگم نمیدونم والا من دفع اولم دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13721 اسماشون میپرسم بهت میگم نمیدونم والا من دفع اولم حتما پیش دکتر بزنی ها گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
jinarecord مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 800 حتما پیش دکتر بزنی ها مزو میده دستیاراش ولی بوتاکس انگار خودش میزنه دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید