2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میخوادبیادخونمون خیلی ناراحتم😔😭رفتارش منواذیت میکنه😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18638 بازدید | 105 پست

چون از دعوا و ناراحتی میترسی میزاری ب بچت تعرض کنه گووووور بابای هر دوشون بچتو از بغلش بکش بگو چکار میکنی با بچم دیگه دس نزن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم این بوسیدن کثیف بچه رو کی اختراع کرد. بچه رو صورتش نباید بوسید. اعصابم خورد شد. همسرتون بیار اینجا توجیحش کنیم.

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
هیز نمیدونم ولی هرباربه دخترم شیرمیدم میادنگاه میکنه خواهرم میگه دوست داره ببینه شیرمیخوره ولی من م ...

آنوقت چجور احساس امنیت میکنی بعدش 🤔

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

پدرشوهرمنم همسن پدرشوهرشماست

یک سره میاد خونه ما بدون زنش گاهی هم با زنش 

انقدر بیکار هست میاد خونه ما کلی وراجی میکنه چایی و میوه میخوره میره حتی وقت هاییم شوهرم نیست بخاطره دلتنگ دخترم میشه میگه میام 

کلا کاری نیست یک روز میره سرکار دو روز نمیره و یک ادم خوش نشینه که فقط یجا واسه تفریح پیدا کنه اخلاقش رو مخمه

آنوقت چجور احساس امنیت میکنی بعدش 🤔

والا منم ترسیدم با همچین آدمی تو یه خونه تنها باشم

◦•●◉✿ اونقدر آدما قبل من و تو غصه خوردن، عاشق شدن، فارغ شدن🌱                                                            اونقدر آدما قبل من و تو بردن، باختن، گذاشتن، رفتن، گم و گور شدن،🌱                                                                        اونقدر آدما قبل من و تو به گذشته‌شون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.🌱                                                                        حالا کجان؟ رها کن رفیق ؛ رها کن بره...⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩ ✿◉●•◦               شدیداً به دعا از زبانی که گناه نکردم نیاز دارم، اگه برای روبراهیِ زندگیم صلوات فرستادی الهی بزودی خدا خوشحالت کنه 
سنی نداره که فقط ۳ سال از شوهر من بزرگتره چرا زن نمیگیره؟

یعنی چه مگه شوهرت پسر اون نیست

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
هیز نمیدونم ولی هرباربه دخترم شیرمیدم میادنگاه میکنه خواهرم میگه دوست داره ببینه شیرمیخوره ولی من م ...

😡😡😡😡😡😡😡😡😡

عجب آدم بدرد نخوریه، دیگه چطوری بگه زده بالا من زن میخوام. حواست به خودت و بچه باشه. 

دست نکنه توو سینه هات 😨😨😨😨😨😨😨

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    

خدایا منو مورچه کن 😐

من باشم جرات نمیکنم باهاش تو یه خونه باشم

درسته محرمه اما چیکار سینه تو داره آخه

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز