2777
2789
عنوان

تیرگی بدن😐😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 49 پست

مشکل تو مشکل منم هست من مجردم

شنیدم صابون پاپایا سفید میکنه ولی فقط تا وقتی که ازش استفاده کنی بزاری کنار باز تیره میشه

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرتب به جاهای تیره پودر موبر بزن یکم تاثیر داره خودم امتحان کردم

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
مشکل تو مشکل منم هست من مجردم شنیدم صابون پاپایا سفید میکنه ولی فقط تا وقتی که ازش استفاده کنی بزار ...

حالا بازم خوبه اگه نتیجه بده 

بهتراز وضعه الانمونه😂

حالا بازم خوبه اگه نتیجه بده  بهتراز وضعه الانمونه😂

یه چیزی میخوام بگم میترسم بترکم

تیرگی یکی دودرجه طبیعیه خدا لعنت کنه اینایی که فیلم پ و ر ن میسازن انقد ملت اون فیلمارو دیدن فک میکنن واسه همه باید صورتی باشه😒

تو نت نوشته اکثر زنای شرقی که ما باشیم تیرگی دارن چیز عجیبیم نیست

خودت استفاده کردی؟

اینو نه ولی موبر آره هفته ای یه بار تاثیرشو حس میکنم

پودرشو بزنم ب جای تیره یابااون موهارو بزنم؟

موهارو میبره خب کلا اون قسمتایی که تیرگی داره موبر بزن هم به مرور روشنش میکنه هم موهارو میبره اگه خوشت نمیاد هفته ای یه بار بزن

اها اوکی مرسی عزیزم

قربونت اگه کاری کردی و نتیجه داد همینجا منو ریپلای کن بگو مرسی 💚

یه چیزی میخوام بگم میترسم بترکم  تیرگی یکی دودرجه طبیعیه خدا لعنت کنه اینایی که فیلم پ و ر ن م ...

اره همینه 

ماهم در ب در دنبال دوا درمون

ولی انگار واسه من بیشتر شده نمیدونم از رابطه اس یاچی