بچم سه سالش از دیشب تب شدید و استفراغ داره هر چیزی بش میدم شربت قطره استفراغ میکنه صب بردمش درمانگاه دوباره همین شربت و قطره و پودر او ار اس و شیاف داده .. یا شیاف زدم تبش کنترل شده .. سوپ براش درس کردم استفراغ کرده پودر تو اب حل کردم بش دادم الانم بالا اورده .. دیگه چیکار کنم بهشون گفتم امپولی سرمی گف ن نیاز نیس یه ویروسبه باید دورش بگذره یعنی همیطور جلو چشام اب شه بچم 😔😔
درست گفتن باید دوره اش رد شه تا شدت حالت تهوعاش کمتر شه
امیدوارم زودتر خوب شه عزیزکم💚
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
ببرش جای دیگه دکتر وقتی انقد بالا میاره بچه جون نداره طفلی
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
واا خب یه امپول واسه تهوع میداد.پسرمم اینجوری شده بود البته فقط بالا میاورد.یه امپول زد و شربت داد خوب شد.وقتی بالا میاره هرچی دارو بدی بالا میاره خب فایده نداره
خواهرزاده م نارگيل خورد شب همينجوري شد تا صبح تو بيمارستان بودن خواهرم گفت هر چي بالا مياورد نارگيل بود بعد چند ساعت آروم شد ديگه نه بالا مياورد و نه تب داشت