2789
عنوان

بی بی چک

86 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ماه پیش پنجم دورم رابطه محافظ نشده داشتم اینم بگم من کلن تا سه روز پری میشم بعدش کاملا پاک میشم بعد همیشه یک هفته پری هام تاریخش جلو میوفته انگار ۳آذر باید میشدم ۵ آذر بی بی چک گذاشتم تا ۲۰ دقیقه یک خط بود بعد گفتم منفیه حتما وتوکیفم گذاشتم فردا صبحش ک نگاه کردم دیدم یک هاله افتاده ک هرچیم عکس میگیرم باگوشی مشخص نمیشه با عکس خیلی کمرنگه بنظرتون باردارم یا خط تبخیر شده است؟درد های پری هم دارم از دیشب

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
اگ مدیکورهه،ک احتمال زیاد خط تبخیره

ازاین قطره چکونی ها بود اسمش ویتا ساین

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷