2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی ما همیشه شمالی میخوریم هاشمی  اگر بلد باشی درست کنی هیچ وقت نرم نمیشه  برنج هندی ...

حالا من برنج هندی گاهی برا مهمون میزارم انقد بد در میاد ک‌ نمیتونم بخورم😑فقط ایرانیو خوب میپزم😂

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...

پوووودرررر شدددد😣😂😂 اون تیره هام رشته پلوئیه من دیگه رد دادم

نگران نباش کم کم دستت میاد حالا عزیزم چه کاریه برنج ساده رو یاد نگرفتی رشته هم می‌ریزی 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ولی ما همیشه شمالی میخوریم هاشمی  اگر بلد باشی درست کنی هیچ وقت نرم نمیشه  برنج هندی ...

ما اصلا برنج شمال دوس نداریم چن وقت پیش بابام بیس کیلو خریده از شمال اون مرده گفته بهترین برنج شماله  

انگار طعم انباری کهنه ای میده گذاشتنش کنار برنج هندی پاکستانی چیه میخورینس

بی کیفیت ترین برنج رو‌هم اگ بلد باشی میتونی درش بیاری

🤷🏽‍♀️

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پس چرا ابش انقدر کم شده و گذاشته له شد😐

خب همون دیگه اشتباهش هم همینجاس که برنجش خوب نمیشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هندی ک پختش آسونتره

از وقتی خونه مامانم بودم و یادم داد همیشه ایرانی میپخت و با ایرانی یاد داد بهم.. هندی نخورده بودم اصلا و بلدم نبودم بپزم ، حالا تو خونه‌ی خودم گاهی برا مهمون میزارم دو سه بار گذاشتم یبارش خوب شده ولی ایرانی رو همیشه خوب میپزم

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...

عزیزم میشه پاکستانی رو با ایرانی قاطی کرد؟

بله ولی مثلا دواستکان پاکستانی یدونه ایرانی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!