2777
2789

اگه بخواییم ذکری رو بگیم

مثلا چهل روزی روزی چهل بار فلان ذکر رو بگیم

بعد بیشتر از اون چهل تا بگیم اون ذکر رو تو طول روز .این مشکل داره؟

من رو زبونم که میوفته اون ذکره مثلا دوس دارم هی تکرارش کنم وتو طول روز هی تکرارش میکنم؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن چرا درگیر تعدادیا  روز میشید اصلا

اخه گفتن باید فلان قدروز وفلان تعداد رو بگی

گفتم اگه دقیق باید همین باشه.مشکلی پیش میاد تو روز بیشتر تکرارش کمی مثلا روند اون نظر به هم میخوره

اخه گفتن باید فلان قدروز وفلان تعداد رو بگی گفتم اگه دقیق باید همین باشه.مشکلی پیش میاد تو روز بیشت ...

اینا رو ولش کن اصلا درگیر تعداد نشو 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

ببین عزیزم اول جواب این سوالت روبدم،که خودتودرگیر،شمارش به هیچ عنوان نکن،چون حس خوبی نداره،باخداراحت باش،وهروقت باهاش خلوت میکنی،ذکراستغفار،وشکر،که همان استغفرالله،والحمدالله هست روبگو،مثلایه تسبیح تبرک داشته باش وبگو،وبعدش باتمام وجود،خداروتوقلبت حس کن وخواسته هات روبخواه،خواسته هات رو برآورده شده بدون،بعدتوی تاپیک خونه دارشدن قفل بودنتونستم جوابتوبدم،میخواستم بگم اصلابه مستأجری حس بدنداشته باش،باخودت بگو،من اینجام تاانشاالله بزودی برم توی خونه خودم،ودرکنارهمسرت لذت ببر.من خودم سیزده سال مستاجربودم و همیشه تلاش کردم خانوادم وخودم شادباشیم.منم هروقت میتونم ذکرمیگم ولی هرتعدادی که قلبم آروم بگیره،ازسه دونه گرفته تاهزارتا.

ببین عزیزم اول جواب این سوالت روبدم،که خودتودرگیر،شمارش به هیچ عنوان نکن،چون حس خوبی نداره،باخداراحت ...

مرسی فداتشم.کلی اروم شدم.ممنون مهربونم

واقعا دوتاش یجورایی درگیری ذهنیم شده بود

مخصوصا خونه مستاجری وفکر هرسال اسباب کشی و....بااینکه هنوز نرفتم تو خونه مستاجری ولی واقعا حسم بد بود