یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم ناراحت نشی مشکلی خاصی دربدن تو شوهرت نیست کامل وسالمید الحمدالله فقد گره افتاده تو کارت باعث شده این امر یکم طول بکشه ببین از ماه دهم دی ما تا اوایل بهار زمان تقریبی بارداریته اونم میری جایی یا نذری میکنی مستحاب میشه انشالله یروز بیایی وتگم کنی خبر بدی دوتا خوشحال شیم
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
برای من و کسی که دوستش دارم دعا گرفتن؟ من و دوست داره؟از من خوشش میاد؟ کی میبینمش؟
سلام میتونی بیای خصوصی راهنماییت کنم
گفتی آخر ماه من باید دهم برج پریود بشم یعنی این پریودی میشم بعدش حامله میشم
فقط تا ميتوني هم خودت رو هم همسرت رو حسابي تقويت كن
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
عزیزم ناراحت نشی مشکلی خاصی دربدن تو شوهرت نیست کامل وسالمید الحمدالله فقد گره افتاده تو کارت باعث ش ...
عزيزم من اين ماه باردار ميشم؟؟؟كي باردار ميشم؟؟؟
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
گفتی آخر ماه من باید دهم برج پریود بشم یعنی این پریودی میشم بعدش حامله میشم
نه گلم همین ماهه دیگه منظورم برج نهه اگه ایطور بود میگفتم ده