2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

2849 بازدید | 29 پست

من شنبه باید برم واسه عکس رنگی. ۹ ماه اقدام کردم. لتروزول،کلومفین،hmg و hcg هم با وجود فولیکول خوب نتیجه نداد. همه آزمایشات و سونوی خودم و شوهرم هم خوب بود.استرس دارم نکنه لوله ها چسبندگی یا بسته باشن.

با عکس رنگی لوله های مسدود باز میشن . و چسبندگی اگه داشته باشی با عمل هیستروسکوپی ک خیلییی عمل راحتیه برطرف میشه. اصلا نگران هیچی نباش .فقط ب این فکر باش ک اگه مشکل باردار نشدنت ازین بسته بودن و چسبندگی باشه بلاخره راهشو پیدا کردی و درمانت نزدیکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید چسبندگی باشه که با عکس رنگی حل میشه همسرتون کجا آزمایش دادن؟همسر منم تو آزمایشگاه معمولی آزمایش داد گفتن مشکلی نداری ولی بعد یکسال بچه دار نشدن رفت مرکز ناباروری اونجا دیدن وضعیت اسپرم خیلی بده اون همه سال من قرص خوردم نگو مشکل از همسرم بوده

با عکس رنگی لوله های مسدود باز میشن . و چسبندگی اگه داشته باشی با عمل هیستروسکوپی ک خیلییی عمل راحتی ...

اتفاقا خودم به دکتر گفتم واسم عکس رنگی بنویسه. دکتر قصد داشت یکی دوماه آینده بفرسته واسه عکس ولی گفتم میخوام اگه مشکلی باشه زودتر حل بشه

شاید چسبندگی باشه که با عکس رنگی حل میشه همسرتون کجا آزمایش دادن؟همسر منم تو آزمایشگاه معمولی آزمایش ...

وای میگم جریان چیه دقیقا 

شوهر منم وقتی ازمایشگاه بیرون ازمایش میده وضعیت اسپرمش خوبه ولی وقتی کلینیک ناباروری ازمایش میده بد 

واقعا موندیم کدوم درسته

عزیزم رو چه حسابی اینو میگی؟

چند وقته اقدام کردن باردار نشدن ...میگن خدا کنه مشکلی نباشه 

ولی میگم اگر مشکلیم باشه همون لوله ها با عکس رنگی باز بشع باردار بشن 

من خودم هیچ مشکلی نداشتم دکتر گفت اگر عکس هم جواب نداد باید ای وی اف کنی که من چسبندگی داشتم همون ماه باردار شدم

شُکر 
اتفاقا خودم به دکتر گفتم واسم عکس رنگی بنویسه. دکتر قصد داشت یکی دوماه آینده بفرسته واسه عکس ولی گفت ...

بهتر شد عزیزم. ب امید درمانت. نگران نباش.  و عکس رنگی هم الان اول بیحسی داخل واژن میزنن و هیچ دردی رو حس نمیکنی. نگران هیچی نباش فقط ب درمانت فک کن

شاید چسبندگی باشه که با عکس رنگی حل میشه همسرتون کجا آزمایش دادن؟همسر منم تو آزمایشگاه معمولی آزمایش ...

تو آزمایشگاه معمولی داد اتفاقا تو فکرمه اگه عکس رنگی مشکلی نداشت شوهرم آزمایششو توی مرکز ناباروری تکرار کنه. دیگه خودم یه پا دکتر شدم😂 میرم پیش دکتر خودم بهش میگم چی بنویسه. خداروشکر دکترم هم خیلی دلسوز و فهمیده ست و حال بیمارهارو درک میکنه