2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو آزمایشگاه معمولی داد اتفاقا تو فکرمه اگه عکس رنگی مشکلی نداشت شوهرم آزمایششو توی مرکز ناباروری تک ...

عزیزم شما معلومه استرست خیلی بالاس ۱سال در ارامش و بدون دارو به بدنت زمان بده برای بارداری .استرس مهترین مانع برای بارداریه

عزیزم شما معلومه استرست خیلی بالاس ۱سال در ارامش و بدون دارو به بدنت زمان بده برای بارداری .استرس مه ...

یکی دوماه اول استرس داشتم و لحظه شماری میکردم واسه روز موعد ولی الان دیگه استرسی ندارم. بنا رو میذارم روی پریودی تا اگه باردار نشدم ناراحت نشم😄

امید بخدا اما حس میکنم پریود دارم میشم. موعدم سه چهار روز دیگه س

علائم پریود و بارداری مثل همه و تا زمانی که پری نیاد باید امیدوار باشی.دعا میکنم خدا اول به شما و بعد به من نی نی بده

علائم پریود و بارداری مثل همه و تا زمانی که پری نیاد باید امیدوار باشی.دعا میکنم خدا اول به شما و بع ...

عزیزم من حس میکنم اگر سینه دردت هر چی به پریود نزدیک بشی ،اگر کمتر بشه احتمال پریود بیشتره.

اما اگر سینه درد کم نشه و بیشتر بشه احتمال بارداری هست.البته این فقط یه حسه که من نسبت به بدن خودم پیدا کردم.سینه درد من کم شده و سینه هام دارن از حالت سفتی خارج میشن

عزیزم من حس میکنم اگر سینه دردت هر چی به پریود نزدیک بشی ،اگر کمتر بشه احتمال پریود بیشتره. اما اگر ...

خیلیا مثل خواهرم توی بارداری سینه درد ندارن یا یکی دو هفته بعد از موعد شروع میشه. به نظر من تا زمانی که پریود نشیم باید امیدوار باشیم. هیچ چیزی غیرممکن نیست

خیلیا مثل خواهرم توی بارداری سینه درد ندارن یا یکی دو هفته بعد از موعد شروع میشه. به نظر من تا زمانی ...

اره همینطوره که‌میگی.من خودمم خیلی اوقات سینه درد ندارم تو دوران پیش قاعدگی.

من یک ساله منتظرم اصن دیگه امید ندارم😭

از ته دل دعا میکنم به زودی مادر بشی

قربون دلت.

تا دو سه روز دیگه مشخص میشه.ولی حس میکنم پریود میشم.این یه سال همش امید داشتم اما نشد که نشد.نا امیدم خیلی.امیترسم از پریود شدن