2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه دوممو یکسالگی از شیر میگیرم ، ۶ماهگی هم کلا شیر شبشو قطع میکنم

فقط با لیوان شیر پاستوریزه اونم یکی دولیوان در روز

دندونای دخترم تو سن دوسالگی چهارتا بالاییاش جلوییا کلا ریخت بخاطر شیر شب و شیر خوردن بیش از حد

حیف که بی تجربه بودم و تو این مورد تجربه دیگران اصلا و ابدا بدردم نخورد😖

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
من بچه دوممو یکسالگی از شیر میگیرم ، ۶ماهگی هم کلا شیر شبشو قطع میکنم فقط با لیوان شیر پاستوری ...

پس منم عادت داره شبا شیر بخوره دندوناشم داره سیاه میشه بااینکه پاک میکنیم بازم لکه سیاه افتاده 

من بچه دوممو یکسالگی از شیر میگیرم ، ۶ماهگی هم کلا شیر شبشو قطع میکنم فقط با لیوان شیر پاستوری ...

دختر منم دو‌ماه دبگه ۶ ماهش میشه . راه حلی داری واسه قط شیر شب ؟؟

وای گناه داره بچه من بچم ۲سالونیمشه دلم نمیادازشیربگیرمش شیردادن زیادبه بچه هیچ ضرری نداره الان که غذاهاهمش مصنوعی شدن لاقل بزاربچه شیرتوتادوسال بخوره کمی قوی بشه

پس منم عادت داره شبا شیر بخوره دندوناشم داره سیاه میشه بااینکه پاک میکنیم بازم لکه سیاه افتاده 

دختر من از ۱سالگی دندوناش شروع کرد به سیاه شدن

با اینکه مرتب هم مسواک انگشتی میزدم ولی فایده نداشت

شیر شبشو حتما قطع کن ، بنظر من شیر دادن زیاد از حد مخصوصا شیرشب، دلسوزی نیست ، ظلم به بچست

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
وای گناه داره بچه من بچم ۲سالونیمشه دلم نمیادازشیربگیرمش شیردادن زیادبه بچه هیچ ضرری نداره الان که غ ...

بهترین کارو میکنن. تورو خدا سر این چیزا عذاب وجدان نگیرین. اینجا همه هم یه گارد خاصی سر مهد کودک رفتن بچه دارن . البته منظورم همون بعد ۳ ساله. دوست من تو انگلیس بچشو میزاره مهد میره سر کار. میگه بچه اینجا حکم طلا داره براشون . ولی اینجا اسم مهدو بیاری همه شاکی میشن که گناه داره و اینا

شماهاهمتون راحت طلبین اسم خودتونوگذاشتین مادر؟این ظلم درحق بچست متاسفانه این دوره زمونه بعضیهاباجداکردن اتاق کودک درکودکی وقطع شیربچه فکرمیکنن روشن فکرن من پسراولم ۱۱سال درکنارم خوابیدووبعدتولدبچه ی دوم پسرم تواتاق پیش شوهرم میخوابه ومن بعدخوابوندن بچه هاواسه شوهرم هم سنگ تموم میازم وبه پسردومم که ۲سالونیمه هرروزساعتهاشیرمیدم وحتی یکبارهم نه نگفتم ونتیجه ی زحماتموتوپسراولم دیدم که باهمه فرق داره وتودلسوزی ومهربونی واخلاق وهوش نظیرنداره همچنین پسردومم