2777
2789
عنوان

کسی پیش دکتر نبی پور عمل بینی کرده

3279 بازدید | 13 پست

؟؟؟ میخوام برم پیشش واسه عمل بینی خودتون یا اطرافیانتون پیشش عمل کرده ؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

دهمین تاپیک عمل خوشبحالتون واقعا یکی ب منم پدل بدده

نمیشناسم

خوشبحالت 

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شهریاری 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
چقدره هزینه عملش

دماغ استخونی از ۱۸

دماغ گوشتی از ۲۲

ترمیم از ۲۵

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
رو دکتر خیلی حساس باش  اینجا هم نپرس برو مطب کاراشو ببین

اخه دو تا بچه کوچیک دارم نمیتوم برم مطب گردی فقط پیج دکترا رو میتون ببینم 😑

خودت عمل کزدی؟راضی بودی

۲سال عمل کردم ازوقتی بخیه هاروکشیدم فهمیدم سوراخ های بینیم یکی نیستن یکی صاف یکی افتاده 😑هنوز هم نرفتم سراغ دکتر 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
۲سال عمل کردم ازوقتی بخیه هاروکشیدم فهمیدم سوراخ های بینیم یکی نیستن یکی صاف یکی افتاده 😑هنوز هم نر ...

ای وای ‌ قبل از عمل از ادم تعهد میگیرن؟ینی الان دستت جایی بند نیس که شکایت کنی از دکتره ؟

ای وای ‌ قبل از عمل از ادم تعهد میگیرن؟ینی الان دستت جایی بند نیس که شکایت کنی از دکتره ؟

اصلاا پیشش نرفتم ک ببینه ۳تابچه تو دستم  خودمم حوصله ندارم ققط میخاستم کوچیک شع ک شد😂