2777
2789
عنوان

کسی گردنبند طبی استفاده کرده ؟

2456 بازدید | 13 پست

سلام استفاده از گردن بند طبی بر روی ستون فقرات پشت هم تاثیر میزاره مثلن آدم مجبور بشه صاف وایسهدو قوز نکنه؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه راهنمایی کنی تاثیرش چطور بود چقدر استفاده کردی؟

یه چند مدت سرکار استفاده میکردم، چون فشار کار زیاد بشه یادت میره به خودت اهمیت بدی و صاف وایسی، بعد فیزیوتراپ بم گفت عضلات گردنیت ضعیفن و قوزبند ضعیف ترشون میکنه

یه چند مدت سرکار استفاده میکردم، چون فشار کار زیاد بشه یادت میره به خودت اهمیت بدی و صاف وایسی، بعد ...

ورزش های مربوط به گردن و شانه حتما حتما باید هر روز انجام بدی اگه عضلاتت ضغیفند، برای قوزبند من مواقعی ک خیلی سرم شلوغه مثلا مهمون زیاد داریم، مراسمه ، سرکار خیلی سرم شلوغ باشه و کلا تشخیص بدم خیلی باید خم بشم استفاده میکنم، چون محکم نگه میداره

ورزش های مربوط به گردن و شانه حتما حتما باید هر روز انجام بدی اگه عضلاتت ضغیفند، برای قوزبند من مواق ...

موقع خواب هم از بالشت طبی استفاده میکنم ولی هیچی به اندازه ورزش تاثیر نداره اینو تو فیزیوتراپی بم گفتن

یه چند مدت سرکار استفاده میکردم، چون فشار کار زیاد بشه یادت میره به خودت اهمیت بدی و صاف وایسی، بعد ...

یعنی قوزبند روی گردن اثر منفی داره؟

موقع خواب هم از بالشت طبی استفاده میکنم ولی هیچی به اندازه ورزش تاثیر نداره اینو تو فیزیوتراپی بم گف ...

چه ورزشهای میکنی؟میشه تو نت پیدا کنم؟

آره راحت میتونی، ورزشهای کارمندا هم اگه بزنی مال همین گردن و صاف نشستن هست

ممنون عزیزم دستت درد نکنه