2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشدت تنهام خسته شدم میام دلم وا شه میبینم بدتر دلم میگیره الان بابام به مامانم گفت اون خودش حموم نمی ...

خیلی اشتباه میکنی عزیزم حای تو خودت الگوی بدی برای شخصیت بچه ت میشی 

دوستانه بهت میگم جاهایی برو که بهت احترام بذارن تا بچه ت هم بتونه به عنوان یه مادر قوی بهت تکیه کنه 

من نمیدونم شرایطت چطوره اما سعی کن کلاسی چیزی بری یا دخترتو کلاسی ثبت نام کنی که وقتت پر بشه برو پارک ببرش مهد یا باشگاه یا کلاس هنری هر چی هست تا زمانی که احترام نداری مگر به وقت ضرورت رفت و آمد نکن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
بشدت تنهام خسته شدم میام دلم وا شه میبینم بدتر دلم میگیره الان بابام به مامانم گفت اون خودش حموم نمی ...

عزیزم تنهایی صد درجه از همنشین بد بهتره

خودت را با همون دختر گلت سرگرم کن

بچه ت رفتار های بد والدینت را درک می کنه

بخاطر اون هم که شده زیاد نرو

با دخترت تو خونه انواع بازی ها را انجام بده کلی روحیه ت عوض میشه

الحمدالله رب العالمین🤲

ینی چی که میگین نرووو مگه میشه ادم با مادرش قطع رابطه کنه خوب شاید کثیف میکنه یا غذارو میریزه 

نه عزیزم قشنگ خودشو میشوره اطرافشو تمیز میکنخ دستشو مایع میزنه مامانم انتظار داره همش ور دل بچه باشم و همه کاراشو کنترل کنم ولی من خودم اینجوری بزرگ شدم بچه یه مقدار استقلال لازم داره با اینکارایی که مادرم میگه عزت نفس بچمو ازش میگیرم و بهش حس دست و پاچلفتی بودن میدم و از خودم میرونمش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

با وجود اینا بازم میری؟ حوصلت سر رفت برو پارک با بچت دوتایی خوش بگذرونید یا تو خونه باهاش بازی کن ، این همه کار میتونی تو خونه انجام بدی بعد راست میری جایی که شخصیتت ترور میکنن

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
خواهر برادر داری بااونا هم اونجورین

یه خواهر دارم خودم اولین بچم و بچم نوه اول

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یا امام علی 😐 بیکاری؟؟ میری اونجا که چی بشه ؟؟ بشین خونت یا با دوستات و بچت برو پیاده روی 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

چند نا بچه اید بچتون نوه چندمه

2 تا دختریم من بچه اول و دخترمم نوه اول

یه خواهر دارم خودم اولین بچم و بچم نوه اول

ای بابا چقدر بی اعصابن ببخشید.نوه اول که چندین برابر شیرینه.معمولا هر خراب کاری که خونه خودش نمیتونه بکنه خونه مادربزرگ پدر بزرگا آزادن

ای بابا چقدر بی اعصابن ببخشید.نوه اول که چندین برابر شیرینه.معمولا هر خراب کاری که خونه خودش نمیتونه ...

وای دگ قلبم داره میترکه هیچ دوستی ندارم هیچ راهی ندارم هیچ دری برام باز نیست

یا امام علی 😐 بیکاری؟؟ میری اونجا که چی بشه ؟؟ بشین خونت یا با دوستات و بچت برو پیاده روی 

دوستام فقط همین شماهایید که برام کامنتای دلگرم کننده و راهنمایی میذارید هیچکسو تو واقعیت ندارم 

دوستام فقط همین شماهایید که برام کامنتای دلگرم کننده و راهنمایی میذارید هیچکسو تو واقعیت ندارم 

با بچت برو پیاده روی عزیزم با خانواده خودت خوش باش ،اینطوری که از پدر مادرت گفتی من جات بودم نمیرفتم خیلی رفتارشون بده فقط بهشون بگو اگه میام فقط برای اینکه دلم واشه شما هم که بدتر حال آدمو میگیرین و چند وقتی خونشون نرو تا اگه خودشون اومدن بعد برو 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

مامان منم وسواس داره وفتی میرم خونشون همش میگه دستشویی بچه از مای بی‌بی نزنه بیرون یا موقع غذا خوردن اگه پسرم بریزه عصبی میشه ولی من ازش ناراحت نمیشم چون میدونم خیلی حساس رو تمیزی 

2790
2778
2791
2779
2792