2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرم میشه بیاید

429 بازدید | 29 پست

من 22 سالمه دخترم 3 سالشه هرموقع میام اونجا مادرم شروع میکنه بیا به بچت غذا بده درصورتی که بچم خودش بلده غذا بخوره خودش بلده دسشویی بره همه کاراشو انجام میده میرم ازش قاشقو میگیرم میگم بده من بدم غذا بهت میگه نهههه مامان برو بشین خودم میتونم بخورم مامانم سرش داد میزنه که بشین سرجات بذار مامانت بهت غذا بده لازم نکرده خودت بخوری بعد میگه این مُشتو میبینی میزنم به سرت ها 

دسشویی بچم میره منم باید برم دنبالش چون انقد داد و بیداد میکنه که تو باید همراه بچت بری میرم تو دسشویی بچم میگه مامان من خجالت میکشم برو بیرون دارم دسشویی میکنم قبلنا گلاب به روتون دسشویی بزرگاشو میشست یه لکه هم نمیذاشت بمونه جدیدا کلا پخش میکنه هروقت بیاد بیرون باید کل دسشویی رو مَن بریزم بشورم 

بعد جلو بابام همینجوری بلوا به پا میکنه اونم شروع میکنه بی احترامی بمن میگه این خودشو نمیتونه تکون بده این خودش حموم نمیره سال به دوازده ماه این خودش کثیفه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

انگیزه ت از اینکه میری اونجا چیه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگیزه ت از اینکه میری اونجا چیه

بشدت تنهام خسته شدم میام دلم وا شه میبینم بدتر دلم میگیره الان بابام به مامانم گفت اون خودش حموم نمیره سال به دوازده ماه اونوقت میخوای به بچش غذا بده مامانم گفت اینو نباید شوهر میدادیم باید یه طی جارو میدادیم دستش میفرستادیم خونه های مردمو تمیز کنه بابام گفت بهتر شوهر کرد رفت راحت شدیم از دستش بغضم گرفته از گریه دارم خفه میشم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بیشتر مادرا همین طورن ناراحت نباش ولی من مادرم نمیگه بزنمت ولی وقتی دستشویی میرم میگه برو دنبال بچه..... و وقت غذا هم میگه مواظب بچه ات باش پس نارحت نباش و بعضی وقتها جوقولی مو پیش بابام میکنه ولی من ناراحت نمیشم چون اخلاقش میدونم

بگووو دروغ میگی؟؟؟؟

بقران راست میگم چرا باید دروغ بگم یچیزی رو گلوم گیر کرده انگار که نه پایین میره نه بالا میاد