2777
2789
عنوان

تب بچه یکساله

1979 بازدید | 19 پست

دو روزه دخترم تب داره دکترم بردم استامینوفن و انتی بیوتیک داده وقتی استامینفون میخوره یکم تبش میفته ‌.پاشویه هم میدم ....هر چهار ساعت دارم استامینوفن میدم ...ضرر نداره؟ اصلا بهتر نمبشه😔

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه وقتی تب داره ، شیافم بزار براش ، اب سیب و مایعات زیاد بهش بده

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

پاشویه منسوخ شدس،دستمال رو با اب ولرم که بچه لرز نگیره بذار زیر بغلش وروی شکمش.مایعاتی که بهش میدی مثل اب جوشیده ی ولرم شده زیادبهش بده زودتر ویروس رو دفع کنه

تو تن شویه با دستمال باهاش بازی کنه حالت بازی باشه گریه نکنه

💙تلاش برای رسیدن به اهداف
وای ن تو رو خدا بچه یه ساله تحمل نداره ک  شیاف استامینوفن ۱۲۵ بایدبزنن ن دیکلو خدای نکرده تشنج ...

وا چرا تحمل نداره نصف کنه ۱ سومشو بزنه

دیکلوفتاک تشنج میاره ؟😐اگ همزمان با استامینوفن بخوره لرز میگیره 

اما حداقل ی ساعت فاصله باشه هیچی نمیشه من پسرم انفولانزا گرف سه روز پشت سر هم شیاف زدم تازه من کامل میزدم چون تبش ب شدت بالا بود

وا چرا تحمل نداره نصف کنه ۱ سومشو بزنه دیکلوفتاک تشنج میاره ؟😐اگ همزمان با استامینوفن بخوره لرز می ...

بچه ات چند سالشه 

خیلی کار خطر ناکی کردی 

دیلو شلی عضلات میاره دور از جون بچه تو خواب خفه میشه

باید بگذره دوره ش گلم

یعنی استامینفون رو ادامه بدم هر چهار ساعت ؟ اخه زیاد تاثیر نداره😫

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹