2777
2789
خوبه یک و دویست فقط برای خودت

ارع فقط برای خودم البته من خیلی دل رحمم یه وقتایی که  که اضاف میاد واسه خونه میوه یا برای بچها خوراکی هم میگیرم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من ۱۲۰۰ هم داشته باشم چیزی به فکرم نمیرسه که خرج کنم  شما در ماه چه چیزایی میخرین برا خودت ...

من لوازم آرایشی لباس زیر یا توخونه ای یا ارایشگا میرم یا مثلا چیزی که دوست دارم بخورم گرون باشه مث میوه های استوایی اگه بخوای خرجش کنی که هیچی نمیشه 

خودش هر ماه ميزنه به حسابم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعد پولت اضاف بیاد شوهرت نمیپرسه ازت؟

نه اصلا ماه قبل کلا تو کارتم بود چون همه چی داشتم خرجش نکردم دیگه بیمه ماشینمون رسید دادم شوهرم نمی‌گرفت میگفت مال خودته دیدم نداره گفتم گنا داره قرار شد بهم پس بده حتی از طرف کارهم کارت هدیه بش میدن همیشه میده به من نمیپرسع چکار میکنی منم چون پدر ندارم هوای مادرم دارم واسش خوراکی میخرم یا پول بش میدم

هر وقت داشته باشه پول میده بعدش یادش میره کی و چقد داده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
هر ماه لباس زیر میخری و لوازم آرایش؟واقعا لازمت میشه؟

نه خب مثلا چیزی کم داشته باشم میخرم الکی که نمیخرم دوسه ماهی یه بار لباس زیر مثلا کرم تموم شه میخرم رژ تموم شه یا لباس تو خونه ای اگه کهنه باشن میخرم الکی خرج نمیکنم 

من صبحا که خوابه کارتشو بر میدارم میرم خرید میکنم بعد اس ام اسشو پاک میکنم بیشتر وقتا نمیفهمه ولی اگه بفهمه هم خون به پا میکنه😣

حالا خرید واسه خونه کردم مثلا 20 تومن پیاز گرفتم😐