2777
2789
خوبه یک و دویست فقط برای خودت

ارع فقط برای خودم البته من خیلی دل رحمم یه وقتایی که  که اضاف میاد واسه خونه میوه یا برای بچها خوراکی هم میگیرم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والا من ۱۲۰۰ هم داشته باشم چیزی به فکرم نمیرسه که خرج کنم  شما در ماه چه چیزایی میخرین برا خودت ...

من لوازم آرایشی لباس زیر یا توخونه ای یا ارایشگا میرم یا مثلا چیزی که دوست دارم بخورم گرون باشه مث میوه های استوایی اگه بخوای خرجش کنی که هیچی نمیشه 

خودش هر ماه ميزنه به حسابم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بعد پولت اضاف بیاد شوهرت نمیپرسه ازت؟

نه اصلا ماه قبل کلا تو کارتم بود چون همه چی داشتم خرجش نکردم دیگه بیمه ماشینمون رسید دادم شوهرم نمی‌گرفت میگفت مال خودته دیدم نداره گفتم گنا داره قرار شد بهم پس بده حتی از طرف کارهم کارت هدیه بش میدن همیشه میده به من نمیپرسع چکار میکنی منم چون پدر ندارم هوای مادرم دارم واسش خوراکی میخرم یا پول بش میدم

هر وقت داشته باشه پول میده بعدش یادش میره کی و چقد داده 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

هر ماه لباس زیر میخری و لوازم آرایش؟واقعا لازمت میشه؟

نه خب مثلا چیزی کم داشته باشم میخرم الکی که نمیخرم دوسه ماهی یه بار لباس زیر مثلا کرم تموم شه میخرم رژ تموم شه یا لباس تو خونه ای اگه کهنه باشن میخرم الکی خرج نمیکنم 

من صبحا که خوابه کارتشو بر میدارم میرم خرید میکنم بعد اس ام اسشو پاک میکنم بیشتر وقتا نمیفهمه ولی اگه بفهمه هم خون به پا میکنه😣

حالا خرید واسه خونه کردم مثلا 20 تومن پیاز گرفتم😐