نه اصلا ماه قبل کلا تو کارتم بود چون همه چی داشتم خرجش نکردم دیگه بیمه ماشینمون رسید دادم شوهرم نمیگرفت میگفت مال خودته دیدم نداره گفتم گنا داره قرار شد بهم پس بده حتی از طرف کارهم کارت هدیه بش میدن همیشه میده به من نمیپرسع چکار میکنی منم چون پدر ندارم هوای مادرم دارم واسش خوراکی میخرم یا پول بش میدم
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
هر وقت داشته باشه پول میده بعدش یادش میره کی و چقد داده
درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢
هر ماه لباس زیر میخری و لوازم آرایش؟واقعا لازمت میشه؟
نه خب مثلا چیزی کم داشته باشم میخرم الکی که نمیخرم دوسه ماهی یه بار لباس زیر مثلا کرم تموم شه میخرم رژ تموم شه یا لباس تو خونه ای اگه کهنه باشن میخرم الکی خرج نمیکنم
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ببین وظیفشه که یه پولی برای خودت بده ولی اگه نداد تو میتونی بگی الان چیزو برای خونه میخوام بگیرم یا برای میوه و خرجای خونه بیشتر بگیری که یه مقدارش برای خودت بمونه