2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

288 بازدید | 27 پست

یه دختردارم الان باردارم دوست داشتم اینم دخترباشه چون خودم خواهرندارم مامانم هم فوت کرده دوست داشتم دخترم خواهرداشته باشه اماسونوان تی گفت پسره یه جوریم هیچ وقت توخودم اینوندیدم پسرداشته باشم 

ولی خدایی فقط ماهایی ک دختر داریم درک میکنیم دختر چ موجودیه 

اصن جای همه چیزو واسه آدم پر میکنه 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید اشتباه بشه 

ایشالا دختر بشه اگر دوست داری 

گاهی داداشا بهتر از ابجی هستن صرفا ابجیا همیشه باهم خوب نیستن

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

واقعا جنسیت بچه مهم نیست تو باهاش رفیق باش هیچ فرقی نداره منم خواهر ندارم ی برادر کوچیکتر دارم اینقدر با هم خوش بودیم شبها میشستم دوتایی درد دل میکردیم با هم کافه میرفتیم خرید میرفتیم دوچرخه سواری میکردیم بلند بلند آهنگ میخوندیم بین دختر پسرتو محکم کنی مهم نیس ک خواهر نداره دخترت... من ی پسر دارم خیلی شیرینه رابطه مادر و پسر

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خواهرم نعمت خدا هست

و هدیه از طرف مهربان ترین موجود نسبت به خودت

الهی تندرست و به وقت به دنیا بیاد

برادر هم خیلی خوبه

همیشه اونی که ما فکر می کنیم شاید به نفع خودمون نباشه

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

منم دقیقا همینطوری بودم وقتی سونو گفت پسره پوکرفیس شدم نه برای اینکه از پسر بدم بیاد دوست داشتم دخترم خواهر داشته باشه و هیچ شناختی از دنیای پسرا نداشتم هنوزم ندارم خیلی دخترمو درک میکنم ولی فکر نکنم بتونم متوجه احساسات پسرم بشم باید صمیمیتش با باباش زیاد باشه

واقعا جنسیت بچه مهم نیست تو باهاش رفیق باش هیچ فرقی نداره منم خواهر ندارم ی برادر کوچیکتر دارم اینقد ...

نمیدونم چراسردخترم هم مطمنبودم دختره دخترداییم دوتادخترداره انقدردوست دارم رابطشونو

عزیزههههه دلمم دختر پسر نداره سلامت باشه الاهی الان که شما داری این حرفو می‌زنی میدونی خیلیا چقدر تو‌ تلاشن که فقط بچه دار بشن

گلم دختر پسر نداره اولاد صالح و سالم باشه پسر باشه مثل مرد کوه باشه برای شما خواهر عزیزش خیلی از خواهر هستن باهم دشمن ولی خیلی از خواهر برادرا مثل کوه پشت همن پس با این حرفا باعث ناراحتی خودتون و دیگران نشید و هزاران بار خدارو برای دادن چنین رحمتی شکر کنید