2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
نمیدونم چراسردخترم هم مطمنبودم دختره دخترداییم دوتادخترداره انقدردوست دارم رابطشونو

رابطه خوب ب جنسیت نیست بازم میگم😊😊😊ماشالله دختر هم ک داری خدا حفظ کنه ما از تصمیم و حکمت خدا بی‌خبریم بسپر ب دست خودش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

عزیزههههه دلمم دختر پسر نداره سلامت باشه الاهی الان که شما داری این حرفو می‌زنی میدونی خیلیا چقدر تو ...

نمیدونم شایدچون داداش خودم درحقم برادری نکرده واسه همینه میترسم دخترم تنهابمونه ازیه طرف هم انگاربلدنیستم باپسربچه چه جوری رفتارکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا جنسیت بچه مهم نیست تو باهاش رفیق باش هیچ فرقی نداره منم خواهر ندارم ی برادر کوچیکتر دارم اینقد ...

مامانت چیکار میکرد که رابطتون اینقدر خوب بود؟من دخترم ۷ سالشه پسرم دو سالس خیلی دوست دارم با هم صمیمی باشن

ولی خدایی فقط ماهایی ک دختر داریم درک میکنیم دختر چ موجودیه  اصن جای همه چیزو واسه آدم پر میکن ...

آره بخدادخترم گاهی میادبغلم میکنه بوسم میکنه خودشولوس میکنه میخوام بخورمش 

نمیدونم شایدچون داداش خودم درحقم برادری نکرده واسه همینه میترسم دخترم تنهابمونه ازیه طرف هم انگاربلد ...

عزیزم ولی منم ی داداش دارم که یعنی انقدر دستمو گرفته که اگه شاید خواهر بود یک بار شاید دوبار میتونست برام کاری کن چون تجربه دارم گفتم همه مثل هم نیستن خواهرم 

فعلاکه داداش خودم بدترازدشمنه باهام 

عزیزم 

حالا ایشالا هرچی خیره پیش بیاد 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

یعنی نی نی سایت سزرمین عجایبه😂 خدا هر کاریم واسه ی بنده هاش بکنه باز آدمیزاد ناشکرررر میناله🤣🤣🤣

ناشکری نمیکنم فقط حس میکنم بلدنیستم باپسربچه چه رفتاری داشته باشم 

ولی خدایی فقط ماهایی ک دختر داریم درک میکنیم دختر چ موجودیه  اصن جای همه چیزو واسه آدم پر میکن ...

با وجود اینکه خانواده شوهرم پسر دوستن  و اکثرا پیش ماها پسر دوستن

ولی همش میگم خدا اگه دخترمو بهم نمی‌دادی محروم بودم از بزرگترین نعمتت الهی هرکس هر چه دلش بخواد بهش بده بخصوص دخترو واقعا موجود عجیبیه

خدایا ایمانی از تو میخواهم که دلم آن را لمس کند و باور صادقانه ای که بدانم هرگز چیزی به من نمیرسد، مگر آنچه تو برایم مقدر کردی و مرا از زندگی به آنچه نصیبم فرمودی خشنود بدار، ای مهربان‌ترین مهربانان. 
ناشکری نمیکنم فقط حس میکنم بلدنیستم باپسربچه چه رفتاری داشته باشم 

یاد میگیری گلم مبارکت باشه

میدونی اصلا چند نفر تو همین نی نی سایت آرزوشونه جنسشون جور بشه و طعم هر دو بچه رو بچشن 

با وجود اینکه خانواده شوهرم پسر دوستن  و اکثرا پیش ماها پسر دوستن ولی همش میگم خدا اگه دخترمو ...

الان میفهمم مامانم چرا انقدر دختر دوست داره الان ک خودم دختر دار شدم 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹