2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

201 بازدید | 26 پست

تا چند روز ممکنه زردی بگیره نوزاد 

پسرم ۱۰ روزه به دنیا اومده خدارو شکر ۳ روزگی بردم متخصص اطفال گفت زردی نداره 

ولی همش میترسم یه وقت الان داشته باشه 

باید زیر نور طبیعی یه مقدار انگشتت رو روی پوستش فشار بدی بعد برداری ببینی زرد هست یا نه،معمولا بعد از سه روز کم کم زردی خودش رو نشون می‌ده.انشالله که نداشته باشه❤️

خدایا من به بخشندگی‌ات ایمان دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادر شدن حس قشنگیه؟؟

نینی کوچولو داشتن حس قشنگیه یا ادم اذیت میشه میشه بگی؟

بخاطر زردی هم عزیزم ببرش دکتر ازش ازمایش بگیرن خیالت راحت باشه،بچه ای که زردی داره هم از صورتش مشخصه رنگ پوستش به زردی میزنه مخصوصا روی دماغش و سفیدی چشماش دقت کنی متوجه میشس

هر دومون A+

اهان خدا نگهش داره.فکر کنم شما بردین ختنه هم کردین درسته؟؟ تو تاپیکا دیدم شایدم اشتباه میکنم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
مادر شدن حس قشنگیه؟؟ نینی کوچولو داشتن حس قشنگیه یا ادم اذیت میشه میشه بگی؟ بخاطر زردی هم عزیزم بب ...

خیلی حس قشنگی هیچ حسی مثل اون وجود نداره به نظرم 

نه اذیت چرا من همش به بچه ام نگاه میکنم دلم میره براش 

دکتر گفت نیاز به آزمایش نداره 

مادر شدن حس قشنگیه؟؟ نینی کوچولو داشتن حس قشنگیه یا ادم اذیت میشه میشه بگی؟ بخاطر زردی هم عزیزم بب ...

ببخشید ک من حواب میدم.من بارداری ب شدت سختی داشتم.‌‌همش میگفتم ب دنیا بیاد دیگه سختی ها تمومه..ولی الان فهمیدم بچه داری ۱۰۰۰ برابر سخت تره.شایدم واسه من ک زیاد ادم فعالی نبودم.احساس میکنم یه کوه مسئولیت ب من واگذار شده..باز میگم نوزادی سخت تره .۷ .۸ ماهگی شاید شرایط بهتر بشه.مخصوصا نوزادیش کمک هم نداشته باشی...ولی خب خیلی شیرینه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲