2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست
ربط ب گروه خونی چیه؟ 

گروه خونیای یکسان احتمال اینکه بگیرن کمتره...یا اگر بگیرن خفیفه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ک من حواب میدم.من بارداری ب شدت سختی داشتم.‌‌همش میگفتم ب دنیا بیاد دیگه سختی ها تمومه..ولی ا ...

عزیزم ممنون که جواب دادی درسته خیلی سختی داره منم بارداری سختی داشتم یعنی بخاطر حالت تهوع و بالااوردن مرگو باچشام دیدم،هشت ماهم هنوزم همرامه،،کلا من یه زندگی کسلی دارم همش تنهام بدون هیچکاریو سرگرمی از طرفیم عاشق نوزادم لحظه شماری میکنم واسه دیدنش و اینکه کار کردن اصلا برام سخت نیست حس میکنم مثل بقیه کارا میتونم از پسش بر بیام😁😍انشاالله که بتونم حس قشنگی تجربه کنم با بچم

عزیزم ممنون که جواب دادی درسته خیلی سختی داره منم بارداری سختی داشتم یعنی بخاطر حالت تهوع و بالااورد ...

عزیزم اصلا نگران نباش از پسش بر میای 

اون لحظه ای که بچه رو میبینی به یه دنیا می ارزه 

وقتی تجربه کردی میفهمی چی میگم 

منم حس میکنم خیلییییی حس قشنگیه😍😍😍کاش بگذره و زودتر تجربه اش کنم

میگذره عزیزم من هنوزم باورم نمیشه اون ۹ ماه تموم شد 

الان شما چند هفته این 

عزیزم ممنون که جواب دادی درسته خیلی سختی داره منم بارداری سختی داشتم یعنی بخاطر حالت تهوع و بالااورد ...

انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت..و از تنهایی  و بیکاری دربیایی..خیلی درمیای هااا😁😁

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
مرسی عزیزم سلامت باشی از دیشب استخون واژنم شدید درد میکنه با کشاله رونم🥺خیلس درد بدیه نمیدونم عادی ...

منم وقتی زیاد راه اینا میرفتم استخون واژنم درد میکرد 

ولی بازم به دکترت بگو شاید عفونت ادراری اینا داری 

2790
2778
2791
2779
2792