2777
2789

مشکلم اینه که صبح تا شب تو خونه ام

22سالمه و هیییییچکاری نمیکنم جز بشور و بساب و بپز

خیلی دوس دارم کار کنم شوهرم نمیزاره

پول تو جیبی ماهیانه میده ولی کم

کلاس رفتن پول میخاد ندارم،وقتی بهش میگم میگه وللش کن کلاس میخای چیکار وقتی هم ک داااااااائم اصرار میکنم باز میگه پول ندارم،قسط داریم،وام داریم،بدهی داریم

سرکار هم ک نمیزاره برم لااقل مودم پول در بیازم منت نگشک

تا کی صبر کنم

نا کی ب این زندگیه کسل بار ادامه بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسل بار؟؟؟کتاب بخون کتاب خوندن ک هزینه نداره خیلی. خیلی جالبع عزیزم هیچکس از زندگیش راضی نیس منی ک مجردم شاغلم میگم کی میشه ازدواج کنم کار نکنم ک ی مدت استراحت کنم توام ک خونه هیتی و متاهل اینو میگی واقعا چرا اینجوری شدیم؟؟؟

چرا کسل بار؟؟؟کتاب بخون کتاب خوندن ک هزینه نداره خیلی. خیلی جالبع عزیزم هیچکس از زندگیش راضی نیس منی ...

آه منم ک شاغلم همینو میگم😂

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
واقعا چمونه؟؟؟توام مجردی؟

آه مجردم،نمیدونم واقعا کار زیادم آدمو خسته میکنه

کار دردسرای خودشو داره مخصوصا با جنس مخالف بحث داشتن و سرکله زدن

از طرفیم خونه موندن هم لذت و آرامش خودشو داره و ازدواج و نی نی دار شدن خیلی دوس دارم😍😍

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
آه مجردم،نمیدونم واقعا کار زیادم آدمو خسته میکنه کار دردسرای خودشو داره مخصوصا با جنس مخالف بحث داش ...

اره دقیقا شاید خانمای خانه دار از سختی کال اطلاع ندارن و میگن دوس داریم دستمون توی جیب خودمون باشه ولی نمیدونن ک چقدر سخته مخصوصا کل کل و محکم برخورد کردن واقعا با اقایون تو محل کارررر خودم ب شخصه دلم میخواد ی مدت کلاااا کار نکنم. مثل اسی صبح تا شب تو خونه باشم بپزم و بچه دار شم من ک دلم اونو میخواد. حالا اسی توام دلت برعکس میخوای ک شاغل باشی نمیدونم چی بگم والا من از خدامه ک عین تو توی خونه خودن باشم ودواسه خودم خونمو هرجور ک دلم میخواد بچینم . تو خونه ب ی مرد جواب پس میدی تو محل کار ده تا رئیس مرد داری عزیزم

اره دقیقا شاید خانمای خانه دار از سختی کال اطلاع ندارن و میگن دوس داریم دستمون توی جیب خودمون باشه و ...

👏👏👏👏👏دقیقا