2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 105 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظرم اینه گرفتن تخمک اهدایی بچه دار شدن به هر قیمتی نیست این امکان رو علم در اختیارمون گذاشته و میشه ...

شما مشکلت چیه ؟ 

ذخیره شما هم کمه 

بچه دار شدید یا نه ؟

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
يعني منم بايد اهدايي بگيرم؟ چون من تخمك دارم اما ضعيفه اما اسپرم شوهرم خوبه

بهترین راه همینه دیگ استرس اینکه جنیت ضعیف باشن نداری چون مطمعنی جنینات قوی هستن و سریع انشالله باردارمیشی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام منم تعداد فولیکولام همیشه زیاده سایزشونم خوبه ولی کیفیتشون پایینه، بهم پیشنهاد اهدایی دادن پن ...

اگه سنت کمه فعلا تقویت کن دنبال اهدایی نباش 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
مگه اهدایی گرفتن به همین راحتیه؟؟  فقط پولش که نیست  بچه کسی دیگس که معلومم نیست از نظر ...

افرادی مثل شما چ خوب میشد حرف نزنم.بله توی مراکز اهدایی هست واز سالم ترین ها .از نظر مادر و پدر ک آزمایش و سالمی صددر صد مطمعن میشن و اسپرم و تخمک هم از با کیفیت ترین ها انتخاب میکنن .نمک ب زخم کسی ک مشکل داره نپاش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
اره می دونم اون می تونه چون سالمه  اما من ممکنه جدا بشم چون میگم بچه به هر قیمت نمی خوام  ...

خب دیگه زندگی همین روال داره طرف بچه که طبیعی باردار شده رو به دنیا میاره بزرگ میکنه بعدشم یا واسه پدرو مادر خوبن یا نه 

اصلا ربطی نداره که چی میخواد بشه مهم تربیت تو هستش 

خیلیا اینجا رفتن بچه از پرورشگاه اوردن و گفتن اونقدر باهامون خ به انگار بچه خودمونه

مهم خودتون هستین زندگی بدون بچه هم نمیشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
به منم اصفهان گفتن تخمک اهدایی ولی میخوام ببینم اگر تهران بهتره برم اونجا شانسمو امتحان کنم بعدا دیگ ...

اینطوری خودتو اذیت میکنی 

من این ماه انجام دادم منفی شد دیگه پاهام نمیکشه برم دکتر حتی 

انشالله به زودی مامان شی عزیزم دعات میکنم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
افرادی مثل شما چ خوب میشد حرف نزنم.بله توی مراکز اهدایی هست واز سالم ترین ها .از نظر مادر و پدر ک آز ...

دقیقن منم خیلی ناراحت شدم..نمیدونم چرا اسم تخمک اهدایی میاد بعضیا طور دیگه برخورد میکنن 🥺

🌷خدایا شکرت🌷
به منم اصفهان گفتن تخمک اهدایی ولی میخوام ببینم اگر تهران بهتره برم اونجا شانسمو امتحان کنم بعدا دیگ ...

کیلینیک زنان نازایی اصفهان ک عاااااالیهههه .پیش کلانتر .دهقانی .از دست ندین خیلی ها از شهرهای دور میان 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
انشالله همتون جواب بگیرین به حق امام حسین

فدای تو گلم انشالله دسته گلات صحیح و سالم زیر سایه مرتضی علی بزرگ بشن

راستی عزیز شیر واسه نازایی بده؟

راستی هزینه ای وی اف چقدره؟؟

من تازه انجام دادم تقریبا ۳۰

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀