سلام دوستان لطفاً منو راهنمایی کنید من ماه قبل بیمارستان شهید بهشتی تخمک کشی داشتم که سه تافولیکول همه پوچ بودن میخواستم ببینم اینجا بهتره یا برم مرکز ناباروری مام تهران ؟
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر مهرنوش امیری مرکز نیکان هستش کارش عالیه و تمام ای وی افهاش مثبته
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
مگه اهدایی گرفتن به همین راحتیه؟؟ فقط پولش که نیست بچه کسی دیگس که معلومم نیست از نظر ...
هیچ ربطی نداره
بله خیلیم راحته
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥