2777
2789
عنوان

دوران نامزدی ؟

334 بازدید | 20 پست

توی دوران نامزدی چند وفت یکبار‌ میرفتید خونه مادرشوهر؟؟ من قبلا مادرشوهرم همش به بهانه های مختلف منو نگه میداشت اونجا ده روز ده روز بعد زیاد می‌موندم باهام سرد میشد اخلاقش بد میشد منم سر اینکاراش هفته ای یبار میرم .. حالا باز شروع کرده به بهانه های مختلف منو میکشونه اونجا اما باهام صمیمی نیست باهام زیاد حرف نمیزنه وقتی ام حرف میزنه بیشترش کنایه و تیکه‌ست . منم دلم نمیخاد ببینمش اما مجبورم . قبلا هروز زنگ میزد اما الان اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتو چند وقت ی بار میبینی.من مادرشوهرش اصلا محلم نمی‌ده.میرم هم باهام حرف نمیزنه زیاد.اصلا هم نمیگ ...

همسرمو دو روز یبار میبینم میریم بیرون باهم یا میاد خونمون . اما بهم میگه آخرهفته ها بیا خونمون ک بیشتر همو ببینیم ولی من بااین رفتارای مادرش واقعا بهم سخت میگذره هروقت میخام برم اونجا اصن یجوریم

احتمالا دوران نامزدی بیشتر خونه مادرشوهرت بری ولی بعد عروسیت خیلی کم تر

من دوران نامزدی هفته ای یبار میرفتم به زور همسرم و خانوادش دو شب میموندم  البته بقیه شبا همسرم میومد خونه ما 

ولی دیگ الان ماهی ۲ ۳ بار میریم خونه پدر شوهرم

همیشه یادت باشه آدما مثل خورشید هستن وقتی خیلی نزدیک باشن میسوزونن اگه خیلی دور باشن سردت میشه باید فاصله رو حفظ کنی تا نه سرد بشی براشون نه بسوزونیشون....

نباید زیاد بری نباید صمیمی بشید اینو بدون صمیمت و احترام هیچوقت یکجا باهم جمع نمیشن

سعی کن رابطه ای که دارید بر مبنای احترام باشه فقط

نباید اونجا بمونی اگه راهتون دوره خب اشکالی نداره دو سه روز بمونی اگه راهتون دور نیست به هیچ عنوان شب نخواب اونجا

چون احترامت و ارزشت میاد پایین

سعی کن دست نیافتنی باشی تو هنوز نامزدی سعی کن دور تر باشی کمرنگ تر باشی 

خیلی کمتر کن رفتنت رو ولی وقتی هم رفتی با روی گشاده با رفتار خوب به هیچ عنوان اخم نکن یا اگه چیزی گفت اون لحظه رفتار بدی از خودت نشون نده، سعی کن احترام باشه بینتون

مسائل خانوادتو و مسائل خودت و همسرت رو و کارایی که قراره انجام بدید رو به هیچ عنوان تو خانواده شوهر نگو

هرچی کمتر حرف بزنی و محترمانه تر رفتار کنی موفق تری