2777
2789
عنوان

دوران نامزدی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی بابت حرفای قشنگت عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

چون خوندم نوشتی قراره تو یه ساختمون با خانواده شوهرت ساکن بشی میخوام خواهرانه راهنماییت کنم که اذیت نشی و خوب پیش بره همه چی

خوشبحالت من برم خونه خودمم باهاش دیوار ب دیوارم 

چندتا نکته بهت میگم که همشون تجربه شده تا به دست اومده بابت تجربه شدنش کلی درد و سرکوفت و ناراحتی پیش اومده تا این تجربه ها به دست اومده پس حتما بهش عمل کن

اولین مورد که تو ازدواج مهمه رابطه تو با شوهرته، اول شوهرت دوم شوهرت سوم شوهرت.....دهم شوهرت ، اول باید بتونی روی شوهرت تاثیر بزاری اون باید برات مهم باشه اگه شوهرت نباشه مادرشوهری هم نیست ، باید اعتماد تمام و کمال شوهرت رو کسب کنی و این اصلا راحت نیست اما اگه بتونی کسبش کنی دیگه مادرش که هیچی هیچ بنی بشری نمیتونه روش اثر بزاره! سمی ترین کاری که گند میزنه به این موفقیت اینه که بد خانوادشو تو روش بگی.... میدونی اگه بد خانوادشو بگی اون چکار میکنه؟ هیچی فقط خودت هم از چشمش میوفتی.

وقتی پیش شوهرتی با خوانوادش عاااااالی برخورد کن نمیگم صمیمی ها نه با احترام و مودب و خوب برخورد کن ولی وقتی شوهرت نیست میتونی هرجور دلت خواست رفتار کنی!

فقط پیش شوهرت خوب رفتار کن و حواستو جمع کن

اگه مادرشوهرت ناراحتت کرد و تو اون مورد حق با تو بود نگو وای دیدی مامانت چکاااار کرد؟ باید جواب مامانتو بدی حالا که اینطور شد یا من یا مامانت! ..... این اشتباهه

باید در این شرایط هروقت که آروم بودی و شوهرت هم آروم بود بگی مثلا عزیزم من اصلا توقع اینکار رو از مادرجون نداشتم بعد ماجرا رو براش تعریف میکنی و خیلی آروم با لحن خوب با حالت آروم ببین نباید عصبی باشیا آرومه آروم میگی من توقع این رفتار رو از مادرجون نداشتم من خیلی مادرجون رو دوست دارم و یه حساب دیگه ای روش دارم ولی مثل اینکه اونجوری که من فکر میکردم نبوده! اینجوری شوهرت حق رو به تو میده چون هم عصبی نشدی هم بی احترامی نکردی هم حرفتو زدی!!