خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭 من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
طرف میگه من حقوق قبول میشم کی ازدواج میکنم.متاسفم برا وکیل اینده مملکتم برامادری خرافاتی که به جا دکتر و سونو از یه مشت متوهم جنسیت میپرسهمتاسفمبرا نسل جووون.جمع کنید بساط این ساده لوحی
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
واسه سرگرمیه ...منم برای شما متاسفم که فورا جبهه میگیرین ، اگه خیلی ناراحتین از این قضیه من جای شما ...
ترویج خرافات واسه سرگرمی.یه سال سایت کردید معبد آمون بعد میگید زود قضاوت کردیم .سرگرمی خوب ندارید که دنبال این جور سرگرمی هستید.و شما تعیین نمیکنید کجا وارد بشم.جایی که بدونن فالگیر و رماله میان جمعش میکنن پس چیز قانونی نیست که جولان بدید بعد بگید سرگرمی.دوست دارم فکر کن پلیس سایتم .تا بساط مسخره بازیتونو جمع کنم
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟