2777
2789

از گلو‌درد ساعت ۵ خوابم برد ۶/۳۰ باز بیدار شدم

دارم اصن خفه میشم از بس گلوم خشکه و التهاب داره 

ای خدا یعنی ویروس جدیدس یا سرماخوردگیه 

هرکی ی چیز میگه دوتا دکتر رفتم 

اگه دارویی چیزی میدونین بگین بهم بخدا اصلا حالم خوب نیست

اها ببخشید گلوم اصن چرک نداره و خلط نداره خیلیییی خشکه اب دهنمو قورت میدم گریم میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب نمک قرقره کن

اگه مشکل معده درد نداری چنتا سیر رنده کن ی قاشق بهش عسل بزن  مث شربت بریز تو قاشق یهو قورت بده ۵ساعت بعدم تکرار کن 

مایعات گرم بخور مث دم کرده اویشن 

شربت دیفن هیدارمینو قرقره کن بعد قورت بده

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰

من کرونا که گرفتم درد گلو داشتم 

باید چیزای ولرم بخوری دیفن هیدرامین غرغره کن  شربت اکسپکتورانت کدیین بخور 

دونه ی به اگه داری آسیاب کن با بادام پودر شده با آبجوش بذار کنار دستت مرتب بخور 

شربت دیفن هیدرامین بخور ... یا دوقاشق نشاسته رو با  اب جوشیده ی خنک شده رو قاطی کن ،بخور ،چندبار اینکارو بکن گلوت نرم میشه... یا از عطاری باراهنگ بخر مثل دمنوش دم بزار که لعاب بندازه بعد بخور گلوتو نرم میکنه ...اب نمک هم میتونی قرقره کنی چرکشو میبره

آموکسی سیلین بخور هر ۶ ساعت

منم این دردو کشیدم ۲ هفته پیش بود فک کنم

تا خود صبح نمیتونستم آب دهنمو قورت بدم

نمیتونستم غذا یا آب بخورم

۲۴ ساعت همینه لعنتی هرچی بخوری خوب نمیشه

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
اب نمک قرقره کن  اگه مشکل معده درد نداری چنتا سیر رنده کن ی قاشق بهش عسل بزن  مث شربت بری ...

آره منم شنیدم قرقره دیفن هیدرامین خیلی خوبه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏