2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی آتیه سازان

751 بازدید | 11 پست

مخصوص بازنشسته ها خوبه؟؟

همون که ماهی ۱۱۰ فک کنم از حقوقشون کم میشه

الان آزمایشی که ۳۸۰ تومنه آزادش با این نوع بیمه چنده؟؟

یا ام ار ای  یک و صد هست قیمتش با این بیمه چقده؟

کسی میدونه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

نميدونم چقدرميشه ولي اينو ميدونم اصلا بيمه آتيه سازان بيمه خوبي نيست چون مامانم پارسال حنجرشو عمل كرد هزينش١٥ميليون شد بيمه تكميلي آتيه سازان فقط٣ميليون ب مامان دادن☹️

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
نميدونم چقدرميشه ولي اينو ميدونم اصلا بيمه آتيه سازان بيمه خوبي نيست چون مامانم پارسال حنجرشو عمل كر ...

نه بابا شنیدم جراحی ها رایگانه کلا با این بیمه

یکی از فامیلامون چشمشو عمل کرد هیچی نگرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تا پارسال آتیه سازان داشتیم ام ار آی و نمیدونم ولی آزمایش هارو اکثرا ساپورت میکرد .بخصوص اگه آزمایشگاه طرف قرارداد پیدا کنی و بری.من همه ازمایشایی که تا حالا دادم و رایگان انجام دادن یا اگه جایی دیگه ک طرف قرارداد نیس میرفتم بعدا پرداخت میکردن پولشو .فقط یه آزمایشم یادمه یک و خورده ای میشد که ۱۳۰گرفتن گفتن دو سه موردشو بیمه نمیگیره

مادر همسرم تکمیلی آتیه سازان هستن آزمایشی که حدودا ۶۰۰ بود کلا رایگان دراومد براشون هیچ هزینه ای ندا ...

آهان ینی اولش بپرسم که آیا این بیمه تعلق داره بهشون یانه؟؟

یا فقط بیمارستان باید برم؟

ما تا پارسال آتیه سازان داشتیم ام ار آی و نمیدونم ولی آزمایش هارو اکثرا ساپورت میکرد .بخصوص اگه آزما ...

چه خوب

نه بابا شنیدم جراحی ها رایگانه کلا با این بیمه یکی از فامیلامون چشمشو عمل کرد هیچی نگرفتن

مامان منم هردو چشمش رو كلينيك نور عمل كرد اما نزديك ١ميليون٢٠٠ ازجيب خودش داد☹️من همراش بودم موقع ترخيص خودم رفتم صندوق ...كامل رايگان هم نيست 

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
اره بقیه چیزارو نمیدونم ولی من آزمایش خیلی میدادم پارسال خیلی برام خوب بود 

بعد یه چیزی این ماه اولین ماهی هس که قراره کسر شه از حقوق

به محض کم شدن می تونم برم ازمایش یا نه مثلا باید شش هفت ماه بگذره واینا

ربطی داره به این یانه