2777
2789
عنوان

مامانا 😥

236 بازدید | 20 پست

پسرم سه ونیم سالشه دیشب یکم بیسکوییت خورد دندون درد داره از دیشب تا الان فقط گریه کرده دارم میمیرم از بیخوابی

انقدرم وحشی بازی درمیاره که نمیذاره ببرمش دکتر معاینه اش کنه یا عکس بگیرن 

بچه هاچیکارش کنم دردش کم بشه 😥🙏🙏

اخی از دیشب تاحالا؟

ببر دندونپزشک اطفال 

مطباشون عین پارکه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همون پارک بچه ها یککککککک کولی بازیی درمیارن ک بیا و ببین 

میدونم ولی باز بهتر از هیچه😁

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

مرتب آب نمک قرقره کنه ،اگه آب خالی هم تو دهنش نگه داره برای دردش خوبه ،اصلا به دهنش دست نزنید ،دردش بیشتر میشه ،دندون دخترم داغون بود براش چهل روز زیارت عاشورا خوندم دردش کامل رفت بعد که دندون دائمش از وسط دنون شیریش بیرون اومد تکه تکه از بغل دندون دائم افتادن ،برای من زیارت عاشورا معجزه کرد

نشاسته بزار رو زندونش .

پروفن بهش بده.میخک خوبه.زنجبیلم میگن خوبه

بزاری روش.

وقتی بفهمه اروم میشه دردش دیگه مقاومت نمیکنه و دفعه بعدش خودش میاد ک دردشو اروم کنی 

مرتب آب نمک قرقره کنه ،اگه آب خالی هم تو دهنش نگه داره برای دردش خوبه ،اصلا به دهنش دست نزنید ،دردش ...

منم شروع کنم بخونم🥲 میشه هروقت خوندی برای پسرمنم دعاکنی، اینم دوماهه دردمیکشه ودر عذابه

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات

مسواک با خمیر دندون وآبگرم

گردوندن آب نمک گرم تو دهن 

شربت استامینوفن یا بروفن

تا زمانی که رسیدن به تو‌ امکان دارد                 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد😔            تمام شهر فهمیدند مال من نخواهی شد           من اما همچنان در فکر این رویای بی حاصل        درخواست دوستی ممنوع⛔
میدونم ولی باز بهتر از هیچه😁

فاید نداره ک  حداقل برا بچه من فایده نداشت 

دوتا از دندوناش خراب بود بردمش روز اول بهش جایزه دادن و فقط وسایلا رو نشونش دادن اشنا بشه  قول گرفتن اگه همکاری کنه فلان جایزه رو هم بهش بدن 

الان ۶ماهه دارم راضیش میکنم بریم نمیاد 

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰

از طرفی که دندوناش سالمه یواش یواش سقز بجوه و مرتب آب ولرم بخوره تا مرتب بره دستشویی ،عفونتش کامل میره ،اساره میخک هم خوبه بریز رو دندونی که درده،روغن هنزل هم خوبه بچکون تو گوشی که طرف دندون دردشه ،اما سقز از همشون بهتر عالیه