2777
2789
عنوان

نمی تونم دوستش داشته باشم

1966 بازدید | 46 پست

دخترم و میگم هفت سالشه تا پارسال دوستش داشتم و براش همه کاری می کردم امسال یه دختر دیگه به دنیا آوردم و دیگه مثل قبل دختر اولمو دوست ندارم ازش لجم میگیره خیلی کارای رو مخی می کنه به شدت بی نظمه من از آدمای شلخته بیزارم اون حس مادر دختری بینمون نیست هر چقدر سعی می کنم دوستش داشته باشم نمی تونم اگر کاری می کنم فقط بر حسب وظیفه است وگرنه ....

نمی دونم چرا اینطور شدم حتی اونم حسی به من ندارم و با غیظ به من نگاه می کنه و حرف میزنه کسی بوده مثل من باشه؟

وای خدا نگو یعنی چی آخه 💔💔💔

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون احتملا متوجه حست شده و ازت ناراحته 

دلم براش سوخت

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍                                                                        

اون بچس تو که مادری باید کوتاه بیای و صبور باشی خب حق داره حساسه ناراحت میشه تااااا میتونی بهش محبت کن حتی بیشتر از اون یکی.اونیکی سنش گمتره زیاد نمیفهمه ولی دختر بزرگت همه چی حالیشه.فقط بدون انتظار محبت کن بغلش کن شک ندارم درس میشه

اخی اون دختر بیچاره احتیاج به تو داره .این حرفها چیه .که یا غیظ نگام می‌کنه اون طفلک فقط ۷سالشه شاید افسردگی گرفتی میخوای سر این طفل معصوم خالیش کنی .تو نیاید انتظار محبت از این داشته باشی .تو خودت باید محبت بهش کنی

چقدر این پستا زیاد شدن اخه چه لزومی داره بیایین بگین از بچم متنفرم یا زده شدم یا حسی ندارم

بخدا مشکل دارین شماها 

منو میترسونید

کاش هیچ وقت این حستون به دشمنمم نداشته باشم چه برسه بچمممم

چطور دلتون میاد اینارو بگید

یکم مهربون و دلسوز باشید 

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍

خدا به جفتتون رحم کنه 

دعا کن برای این مسئله 

عزیزم اسیب میبینه از لحاظ روحی و روانی اون بچست برو‌مشاور و مدام دعا کن خدا مهر بندازه به دلت یا هر جور که بلدی دعا کن خدا کمکتون کنه سعی کن برطرف بشه

صلوات برام میفرستید لطفا ممنونم

منم دخترم هفت سالشه دو ساله میگه مامان خواهر برادر می خوام ولی تا حالا نشده اوایل ناراحت می شدم ولی بعدش با خودم گفتم خدا از من بهتر می دونه حتما حکمتی داره الان که حرفاتو خوندم خوشحالم که نشده شاید هنوز وقتش نیست... 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

موندم چطور یه مادر میتونه از بچش متنفر بشه

ببین من تو نوجوانی که هیچ.تو جوونی هم خدای ازار و اذیت بودم واسه خانوادم 

یه خواهر کوچولوی شیرین زبون هم دارم ولی مادرم حتی ۱ لحظه حس بد بهم نداشت همیشه پای گندکاریام بود و کمکم کرد تا ادم بشم!

حالا شما واسه شلخته بودن دختر کوچولوت ازش متنفری؟

عزیزدلم ناراحت نشو ، زود خودتو جمو جور کن. دخترت به تو نیار داره. من ۱۴ سالم بود برادر کوچکم به دنیا اومد همه نگاه ها از رو من برداشته شد( با وجود اینکه من بزرگ هم بودم) از مادرو پدرو برادرم متنفر بودم. الان وقتشه شما دخترتون رو درک کنین. بخدا لطمه میبینه