2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفته ای دو بار خودتو با ژل شستشو بشور بعد هر بار ک میری توالت خودتو حتما خشک کن با دستمال توالت مارک خوب ب صورت ضربه ای خشک کن ن محکم بکشی خشک شه، پماد کلیندمایسن هم خوبه اما شما باید بری دکتر تشخیص بده چ عفونتی داری من عفونت باکتریایی داشتم قرص لاکتوفم داد با پمادی ک گفتم و ژل شستشو و قرص مترونیدازول

خارش نداشتم من موقع نزدیکی درد و سوزش داشتم و مشکل بوی بد ناحیه تناسلی

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
از شوهرم گرفتم خودش عفونت داشت 

از کان.ندوم استفاده کنید شوهرتم باید درمان بشه علائم شوهرت چی بود؟

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
فک کنم من عفونت گرفتم دوساعت بیدارم. سوزش دارم . همش انگار مثانهم پره.ولی هیچی نیست

مال شما عفونت ادراری هست عزیزم قرص سیپروفلوکساسیلین ۵۰۰ بخر هر ۱۲ ساعت ۱ عدد 

و قرص فنازوپیریدین روزی ۱ عدد فقط این رنگ ادرار رو قرمز میکنه جای نگرانی نیست 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
مال شما عفونت ادراری هست عزیزم قرص سیپروفلوکساسیلین ۵۰۰ بخر هر ۱۲ ساعت ۱ عدد  و قرص فنازوپیرید ...

ممنون عزیزم.منتظرم صبح بشه همسرم بفرستم بگیرم.

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
از کان.ندوم استفاده کنید شوهرتم باید درمان بشه علائم شوهرت چی بود؟

من اصلا سابقه عفونت ندارم ولی از وقتی ازدواج کردم مدام عفونت دارم عسل هم میتونم واژینال کنم باعث چسبندگی رحم نمیشه؟

لباس زیرش ببخشید زرد بود استفاده نمیکنه 

اهان یعنی ترشحات داره باید انتی بیوتیک مصرف کنه فکر کنم لباس زیرشم هر روز عوض کنه 

من اصلا سابقه عفونت ندارم ولی از وقتی ازدواج کردم مدام عفونت دارم عسل هم میتونم واژینال کنم باعث چسب ...

من عسل تو نی نی سایت شنیدم خودم هنوز امتحان نکردم بنظرم سرخود استفاده نکن