2777
2789
عنوان

میگرن 😭

416 بازدید | 34 پست

بچه ها یعنی روانی شدم این چه دردیه گریبانم شده تابستون میرم بیرون نور خورشید میزنه به سرم میگرنم عود میکنه زمستون هم باد سرد دوست دارم خودمو از دستش بکشم راحت شم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رفتم طب سنتی

برام فصد سر انجام داد

۲ سال راحت بودم

الان باز شروع شده

میخوام مجدد برم

دکتر قبلی که برام انجام داد فوت شدن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
من رفتم طب سنتی برام فصد سر انجام داد ۲ سال راحت بودم الان باز شروع شده میخوام مجدد برم دکتر قب ...

ای وای خدا رحمتش کنه من دیگه خسته شدم 

تو طب اسلامی روغن بنفشه کنجدی می گن من امتحان کردم دو۳ هفته خیلی خوبه امتحان کن

نمیدونم چند نفر آبلیمو و روغن مختلف گفتن استفاده کردم حالم بدتر شد

وقتی دردت شروع میشه یا میخواد شروع بشه علائمت چیه؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
والا هر کاری کردم میگرن شدیده 

عزیزم من هم مثل شمام. هر وقت سردرد میگرنی میگیرم حالت تهوع و افت فشار هم پیدا میکنم. بدنم داغ میشه و تند تند نفس میزنم. هیچ قرصی هم کمکم نمیکنه جز خوابیدن.

یک دکتری گفت باید کم خونیتو درمان کنی و آب زیاد بخوری.