2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 344 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن فرهنگامون فرق داره شکاکه و زود عصبی میشه ازدواج دوممه خیلی میترسم حستو‌بهم میگی

این مسائل بهتره عقلانی تر نگاه کنی

درسته ازدواج دوم بودن خیلی سخته و ریسک رو بالا میبره اما خب زندگیتو پای چی هدر میدی

بنظرم با فرهنگش راه بیا،شکاک بودنش قابل کنترله هنوز اولشه و انگار قبلا یه شوکی بهش وارد شده ،قرار نیست برای خودش پیش اومده باشه ها ممکنه برای اعصا خانواده یا دوستاش پیش اومده باشه

یکم طولانی تر کن اگه عقدی،ببین چیزی فرق میکنه یا نه

دارم خودتم بج باز حس میکنم آخه،میری رو اعصابش

این مسائل بهتره عقلانی تر نگاه کنی درسته ازدواج دوم بودن خیلی سخته و ریسک رو بالا میبره اما خب زندگ ...

ن ۳ساله نامزدم عقد نیستم بعضی وقتا باهام سرده حس نمیکنی خیانت کنه یا کسی بینمون باشه؟

نه خیانت حس نمیکنم شکاکیتت باعثشه خب عزیزم عقد که نکردی مشکلت چیه؟

مشکلم اینه ک دو دلم بابت رفتاراش و عصبی بودناش از طرفی هم چون ازدواج دوممه نمیدونم چیکار کنم نمیتونم درست تصمیم بگیرم بعضی وقتا حس میکنم اصلا دوستم نداره 

مشکلم اینه ک دو دلم بابت رفتاراش و عصبی بودناش از طرفی هم چون ازدواج دوممه نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ...

ببین هر چی که قبل عقد میبینی بعد ازدواج دو یا سه برابر میشه

اگه عقد نکردی تمومش کن، اگه ام شرایطش خوبه و میتونی این سردیا رو تا چندسال تحمل کنی قبول کن

ب نظرت دلیل این سردی چیه؟دوستم نداره؟

عزیز دلم تو یبار ازدواج کردی پس تقریبا آشنایی به سیستم مردا داری

این از الان اینطوریه یا دوست نداره،یا سرد مزاجه،یا سرش یجا دیگست.

بحث فقط ازدواج نیست که ،بعد ازدواج یه عالمه مشکلاتم هست،مردی که اولاشه اینطوری رفتار میکنه بنظرت بعدا چطور میشه؟اصلا میتونی بهش تکیه کنی؟

تمام حرفامو با حس ششمم قاطی کن و جوابتو بردار

امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیری

میشه منم یه سوال بپرسم؟  

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی