2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 344 پست
اوهوم

میخوام بدونم دوستی که باهم بی دلیل کات کردیم بهم فکر میکنه و دلش برام تنگ میشه یا نه؟  (دوست صمیمیم بود و دختره دیگه)

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکی بهش ازت بد گفته آره خیلی دلش برات تنگ شده

اخه هیچ دوست مشترکی نداشتیم فقط ر*لش بود که اونم چند روز بیشتر باهام صحبت نکرد (اونم دختر بود) 

میشه بگی دوباره باهم اوکی میشیم یا نه؟اگه اره میتونی حدس بزنی کی و اینا؟

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
احتمالا برگشت دارین نمیدونم

مرسی عزیزم

ببخشید وقتتو گرفتم ، خیلی وایب خوبی گرفتم ازت  

فقط یه سوال دیگه امشب بهم فکر میکرد؟

گوشی دستش گرفتنی به یادت میافته کلا

مرسی زیبا 

بازم ببخشید وقتتو گرفتم

مشکلی داره اگر یه روزی دوباره به کمکت احتیاج داشتم همینجا ازت بپرسم؟  

نه راحت باش

سلام عزیزم هستی یه سوال بپرسم؟

سلام عزیزم حست نسبت به شغله همسرآیندم چیه؟شغلش آزاده یا دولتی؟اگه شغلش دولتی با اونیکه مدنظرمه(م)از ...

آره انگاری این شخص ممکنه بشه،شخص خوبیم بنظر میاد

کارش دولتی طوره