2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 344 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام

عزیزم بارداری بعدیم پسر خواهد بود. دختر دارم دلم میخواد پسر هم داشته باشم. چی حس می کنی؟ به غیر تغذیه که قبلا هم رعایت می کردم به نظرت چی کار کنم احتمال پسر دار شدن بیشتر بشه؟ مثلا حس ششم تون نذر مخصوصی رو پیشنهاد میده؟ 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
کشتی منو تو🤪

عزیرم سارا جان خوبی

ببخشید میشه بگی حس شخصی ک تو ذهنمه چیه؟؟ کلا نظرتو راجبش بگو؟ امروز حسش نسبت به من چی بود؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
عزیرم سارا جان خوبی ببخشید میشه بگی حس شخصی ک تو ذهنمه چیه؟؟ کلا نظرتو راجبش بگو؟ امروز حسش نسبت به ...

@sara_70_hamed  

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
سلام عزیزم بارداری بعدیم پسر خواهد بود. دختر دارم دلم میخواد پسر هم داشته باشم. چی حس می کنی؟ به غی ...

بنظرم زیاد اصرار نکن،همون تغذیه رو رعایت کنی کافیه

دخترت اگه بفهمه که اینقد در تلاشی تا پسر بشه خیلی ناراحت میشه و خدا قهرش میاد

دخترتم بچه ی خیلی خوبی میشه برات قدرشو بدون