دیگه نمیتونم نمیکشم. نه اطرافیانم برام مهمن نه خودم نه آینده نه هیچی. فقط فقط از خدا میترسم. میتونید بگید چیکار کنم؟ لطفا کلیشه ای حرف نزنید خیلی شنیدم سنم پایینه و نمیتونم برم مشاور یا روانشناس به تنهایی و نمیخوام کسی از این موضوع با خبر بشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍
میدونه مامانم صراحتا بهم میگه بدرد نخور. میگه خیلی دوسم داره ولی رفتارش اینو نمیگه بابامم طرفدار مامانمه. حتی اگه بخواد منو بکشه هم میگه واست خوبه ما صلاحتو میخواییم. واقعا دلم میخواد ولم کنن. دوسشون دارم. بهشون وابسته شدم. اگه از همون اول نبودن شاید یه چیزی ولی الان طاقت دیدن خار تو انگشتشونو ندارم ولی ازشون متنفرم