2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دفعه از ۳ماه قبل بارداری اسید فولیک ۵ تو وشوهرت مصرف کنید انشالله این مشکلتون حل میشه برا منم اینجور بود 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

من دو تا سقط داشتم یکی تو هفته 19 یکی هم تو هفته 7، انواع آزمایش ها رو دادیم اما علت سقط هم پیدا نشد، ولی در بارداری سومم اونوکساپارین زدم و آ اس آ خوردم و تا 5 ماه زیر نظر دکتر وزیری بودم که مطبشون روبروی بیمارستان دی هست الان دخترمم 3 سالشه البته دخترم رو هدیه امام حسین میدونم چون بلافاصله بعد از سفر اربعین باردار شدم 

هرگز ناامید نشید یکی از دوستانم 4 تا به همین شکل سقط کرد و الان خداروشکر 3 تا بچه داره، ایشون تحت نظر دکترای رویان بودن و برای بارداری پنجم که اولین بارداری موفق شون بود انوکساپارین زدن البته تو دو تا بارداری بعدی شون دیگه رقیق کننده استفاده نکردن ایشون در اون زمان برای من هم باعث امیدواری بودن  شما هم به رحمت خداوند امیدوار باشید

پیش عارفی هم چند سال پیش رفتم گفت ای وی اف ولی من خودم سریع باردار میشم ولی سقط میشه زیر دوماه ای وی اف هم یکبار کردم که نگرفت حالا احتمالا منم باید انوکسپارین بززنم اسپرم همسرم هم مورفولوژیش مشکل داره سه ساله چی داروی گیاهی وشیمیایی هست خورده واریکوسل هم عمل کرده ولی یک درصد مورفوی سالم داره دکتر اورولوژ خوب سراغ دارید؟ ممنون از همگی

دکتر صدیقی گیلانی اورولوژیست هستن کارشون حرف نداره در حال حاضر فکر میکنم مطب ندارن تو بیمارستان شریع ...

ممنون عزیزم

دکتر وزیری جوونه؟ چون چندسال پیش من روبه روی بیمارستان دی یه دکتر زنان رفتم خیلی به خودش رسیده بود و مثلا الان باید حدود پنجاه سال باشه همونه؟