ممنون عزیزم دکتر وزیری جوونه؟ چون چندسال پیش من روبه روی بیمارستان دی یه دکتر زنان رفتم خیلی به خود ...
ببخشید من پيامتون رو دیر دیدم دکتر وزیری پیر هستن و تفاوتشون با دکترای دیگه اینه که خیلی ویتامین میدن و میگن بچه هایی که زیر نظرشون به دنیا میان از نظر هوش خیلی با بچه های دیگه فرق میکنن که من واقعا توی دختذم اینو احساس میکنم، البته یه کم تجاریه ولی سیده و میگن دستش خوبه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پیش عارفی هم چند سال پیش رفتم گفت ای وی اف ولی من خودم سریع باردار میشم ولی سقط میشه زیر دوماه ای وی ...
باید ازمایش ایمنی و انعقادی بدی
انوکسا و سرم ای وی ای حی میدن بعضی دکترا پردنیزولون میدن برای سقط
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود