2777
2789
عنوان

اصفهانیا بیاید

95 بازدید | 12 پست

دکتر فرناز معمارزاده متخصص زنان تشخیصش چطوره کارش چطوره

من سه ماه پیش سزارین شدم از بعد از عمل یه دردای عجیب غریبی دارم که ربطیم به جای عمل نداره هیچ دکتری هم مشکلمو تشخیص نداده امروز ام آر آی دادم بطور اتفاقی خانم دکتر را دیدم خواستم ببینم کسی میدونه کارشون چطوره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مشکلتون دقیقا چیه?

یه روز بعد عمل تب کردم ۵روز بعد عمل بخیه هام عفونت کرد هی شکمم بزرگ شد تا روز نهم عفونت سرباز کرد چرک و خون اومد دوباره بردن اتاق عمل تقریبا دوهفته بعد عمل مرخص شدم وقتی اومدم خونه یه شب احساس دفع گاز روده داشتم بعد معذرت مبخوام وقتی خواستم گاز روده مو خارج کنم پایین پهلوم یهو ورم کرد و درد وحشتناکی گرفت بعد رفتم دکتر فشارش که داد حس کردم پخش شد تو بدنم چن روز تو پاهام چن روز تو دستام تو شکمم پشت شونم رفت همه جام یه چیزای اضافه حس میکنم که با فشار جابجا میشه هر جاییم حسش میکنم بعد میبینم قرمز شده یا لک  قهوه ای افتاده خیلی سونو دادم هیچی مشخص نشد تا امروز ام آر آی دادم امیدوارم این یکی مشخص کنه دیگه

یه روز بعد عمل تب کردم ۵روز بعد عمل بخیه هام عفونت کرد هی شکمم بزرگ شد تا روز نهم عفونت سرباز کرد چر ...

عجب دردی،

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
یه روز بعد عمل تب کردم ۵روز بعد عمل بخیه هام عفونت کرد هی شکمم بزرگ شد تا روز نهم عفونت سرباز کرد چر ...

اصفهان هستی?

تا حالا نشنیده بودم

خدا کمکتون کنه

دعاتون میکنم عزیزم

لازم بود بیایید تهران دکتر برید

ساده و بی ریا
اصفهان هستی? تا حالا نشنیده بودم خدا کمکتون کنه دعاتون میکنم عزیزم لازم بود بیایید تهران دکتر بر ...

بله عزیزم یکی از شهرستانای اصفهانم

والا چی بگم برا خودمم خیلی عجیب غریبه حتی انگار به گوش هیچ دکتری هم نخورده

ممنونم لطف دارید

الان تازه رفتم ام آر آی تا جوابش بیاد انشاءالله تشخیص داده میشه و چیز خاصی نباشه خیلیا بهم گفتن تهران برم دکتر ولی کسی نیست باهاش برم

بله عزیزم یکی از شهرستانای اصفهانم والا چی بگم برا خودمم خیلی عجیب غریبه حتی انگار به گوش هیچ دکتری ...

میشه جواب ام ار ای اومد اطلاع بدید

ممنونم

خدا کمکتون کنه

ساده و بی ریا