2777
2789
عنوان

ارزوی محاله ❤🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش مشکل منم به همین قشنگی حل بشه ذله شدم  از دست خدا به کی میشه گله کرد

❤به خودش 

هممون مشکل داریم 

به خدا خودمن انقدر مشکل دارم تو این سنم ک بگم همه افسرده میشن اما چز صبر کردمو توکل کردن کاری ازم ساخته نیست 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

چقدر زیبا بود از جایی کپی کردین یا برای خودتون اتفاق افتاده؟ اسکرین گرفتم با اجازه

از جایی برداشتم اما میدونم واقعیه 

بگیر گل من 

نمیدونم خواستت چیه  اما میدونی گاهی وقتاهم خدا ی چیزیو ک خیلی میخوای بهت نمیده به جاش ی چیزه ب ...

ن من چیزیو میخام ک بهترینه و ب انتخاب خدا و خاست خودم گذاشتم چیزی نیس ک دادنش بعد یا ب ضررم باشه

مثلا ی پسرخوب میخام وارد زندگیم شه ک رابطمون ب ازدواج ختم شه

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
❤به خودش  هممون مشکل داریم  به خدا خودمن انقدر مشکل دارم تو این سنم ک بگم همه افسرده میش ...

ان شاءالله مشکلاتتون خل بشه عزیزم  

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
ن من چیزیو میخام ک بهترینه و ب انتخاب خدا و خاست خودم گذاشتم چیزی نیس ک دادنش بعد یا ب ضررم باشه مث ...

ان شاءالله به زودی تاپیک نامزدیتو میزنی 

گاهی وقتاهم مث من اون پسر خوبه رو داری اما خانوادت اجازه نمیدن بذار همه چی به وقتش اتفاق میفته 

ان شاءالله مشکلاتتون خل بشه عزیزم  

ان شاءالله مشکل تموم کسایی ک توی این تاپیکن حل بشه گلم 

ان شاءالله حاجت روا شی 

ان شاءالله به زودی تاپیک نامزدیتو میزنی  گاهی وقتاهم مث من اون پسر خوبه رو داری اما خانوادت اج ...

میدونی چیه داشتم ولی خدا ازم گرفتش اونم ن همینجوری و طبیعی منو با مرگش امتحان کرد😔(تصادف کردوفوت کرد)

خیلی غصه خوردم ناراحت شدم عذاب کشیدم خودت یلحظه فککن اونیو ک میخای بمیره یهو😭😭😭 ببین چه حالی میشی 

حالا منکه پدرخوبی نداشتم تو خونمون همیشه غصه میخوردم دلم تنها با اون بود ک خوش بود ارزوها باهاش داشتم ولی چیشد همشششششش ب باد رفت😭😭😭😭 من خیلی تنهام ی خاهر بزرگ تر ندارم ی دوست ندارم ی فامیل درست حسابی ندارم همیشه مقایسم کردن همیشه دتبال محبت بودم همیشه خودمو کمتراز بقیع دیدم😥 روحیم مثل ی بچه لطیفه 

دوسدارم یکیو داشته باشم ک ابدی باشه برام برخلاف همه ی دردایی ک کشیدم مرحمم باشه من خیلی عذاب کشیدم خیلیییییییییی 😭وقتی خودم بهش فکرمیکنم بغض کل گلومو میگیره😔

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
میدونی چیه داشتم ولی خدا ازم گرفتش اونم ن همینجوری و طبیعی منو با مرگش امتحان کرد😔(تصادف کردوفوت کر ...

💔❤اصلا نمیتونم تصور کنم اصلااا 

واقعا متاسفم خیلی ناراحت شدم ببخشید

ان شاءالله خدا یکی بهترشو بت بده