2777
2789
عنوان

ارزوی محاله ❤🌹

230 بازدید | 28 پست

پسر همسایمون اومده باهاش منچ بازی کنم. تاس رو انداخت گفت خدایا تروخدا ۸ بیارم‌. بهش گفتم تا ۶ بیشتر نمیشه، الکی دعای محال نکن. گفت حالا شاید شد. تاس رو که انداخت اول یه ۶ آورد، بعد جایزش ۲ آورد. :)

یادم باشه دیگه نگم این آرزوم محاله و نمیشه، دعا کنم و بگم شاید شد.

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه گلم میشه توکل کن ❤💋

عشقم نذر کردم دعاکردم هرکاری بگی کردم😔ولی نمیشه نمیدونم چرا چه مصلحتی تو کارخدا هست😔

۱۵ اذر چهله ام تموم میشه قران و نماز نذر کرده بودم پس چرا نمیشه اخه😭

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

کاش مشکل منم به همین قشنگی حل بشه ذله شدم 

از دست خدا به کی میشه گله کرد 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
عشقم نذر کردم دعاکردم هرکاری بگی کردم😔ولی نمیشه نمیدونم چرا چه مصلحتی تو کارخدا هست😔 ۱۵ اذر چهله ...

نمیدونم خواستت چیه 

اما میدونی گاهی وقتاهم خدا ی چیزیو ک خیلی میخوای بهت نمیده به جاش ی چیزه بهتر میده 

توکل کن هنوز تا ۱۵خیلی مونده ❤💋

ان شاءالله حاجت روا از تاپیک بری بیرون 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆