سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ناخودآگاه آدم تو ذهنش مقایسه میکنه دیگه . چی بگم در جوابت ؟ واقعا خودمم خیلی وقتا برام سواله که چرا یکی باید میلیاردر باشه اما یکی تو سطل زباله دنبال نون؟😭 اصلا این موضوع رو نمیتونم حل کنم برا خودم
هر کسی یه جوری گلم شما مثلا قسط میدید حتما یه چیزی خریدید دیگه من جاری هام اینطوری ان لباس در حد سالی یه بار فوقش ولی خونه و ماشین و اینها میخرن و همش قسط میدن به جاش. ما درآمدمون هم معمولی ولی همش خرج لباس و رستوران و اینها می کنیم هر کی ببینه فکر میکنه ما پولداریم در حالی که برادرشوهرم وضعش از نظر ملک و املاک بهتر از ما شاید شما هم فکر میکنی اینجوری ان اولویت هر کسی فرق میکنه.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
امسال موقع اسباب کشی دیدم چه همه وسیله دارم که استفاده نشده و فقط خریدم یا بخشیدمشون یا گذاشتم یه گوشه گفتم کاش پولشو جمع میکردم
من میگم خرید افراطی اشتباهه
اتفاقا شما کار خوبی میکنی
کاش من بلد بودم پس انداز کنم
آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺 خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌 واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏