2777
2789
عنوان

من حسودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 30 پست
بیشتر لوازم اینترنتی ارزون ترن 

نه همچین ارزون هم نمیخره همیشه جنس خوب و گرون میخره قیمت واسش مهم نیست

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم  مثل جاریت بودم امسال موقع اسباب کشی دیدم چه همه وسیله دارم که استفاده نشده  و فقط خر ...

اصلا نیاز به پس اندازنداره چندتا مغازه و خونه دارن فقط که کرایه اونا کافیه واسشون

هر کسی یه جوری گلم شما مثلا قسط میدید حتما یه چیزی خریدید دیگه من جاری هام اینطوری ان لباس در حد سال ...

نه وضع مالیشون خوبه املاکیه خونه و ماشین چندتادارن

سلام مامانای گل من باردارم واسه پر کردن پرسشنامه نمیتونم برم جمع آوری کنم خواهش میکنم تو پر کردن پرسشنامه بهم کمک کنید 

نیازی به درج نام و هیچ اطلاعات شخصی نیست.

لینک پرسشنامه:

https://panel.porsall.com/Poll/Show/758d65d5199c438

اره والا

نه اتفاقا همه چیز رو به خدا ربط ندیم. 

مگه عدالت به معنای برابری هستش ؟ 

حالا من جاری و برادرشوهرت و خود شما رو نمیشناسم و قضاوت و مقایسه نمیکنم.

در کل میگم.

زن و مردهایی که تلاش بیشتر و هوشمندانه تری دارن ، از دید من باید هم وضع مالی بهتری داشته باشن. 

دو تا کارمند رو میشناسم که یکی با همون کارمندی باقی مونده ، اما دیگری در کنار کارمندی رفته کار سختی انتخاب کرده. 

از خواب و استراحت و تفریحش گذشته تا یاد گرفته. 

بعد از دو سال زحمت خدا رو شکر داره نتیجه ش رو میبینه. 

حالا چرا با جاریت مقایسه میکنی خودتو مگه جاری ها هوو هستن که همه چیشون مث هم باشه ?اگر هر ادم پولدار دیگه ای هم میبینی همینه حست بله طبیعیه که دلت بخواد اما اگر صرفا برا جاریت اینی قطعا حسادته و

2790
2778
2791
2779
2792