2777
2789

یکی از دوستان یه نوع بیماری خاص داره که وقتی استرس بگیره کسی نازش کنه بترسه یه قسمتی از بدنش یا کل بدنش سِر میشه( مثل وقتی که خون لخته میشه یا بی حس میشه) من عادت داشتم بعد از اینکه وسایلی که داخل کیسه فریزری بود رو استفاده میکردم اونو بپوکونم بدون هیچ قصد و نیتی ترسید و گفت تو سِرَم کردی و... والا گفتم بزار چون اون ناراحت میشه دیگه سمت پلاستیک نرفتم، دفعه بعد دوبار نازش کردم گفت دوباره سر شدم. بهش گفتم من حالم بد میشه عذاب وجدان میگرم.

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم نگو سِر شدم وقتی میگی من حالم بد میشه عذاب وجدان میگرم اونم گفت خب الان قرص خوردم و خوب شدم . ظهرش که اومدم خونه دیدم یه پیام طولانیییییییی داده که دارم از دستت خون گریه میکنم و چرا اینجوری میکنی. بهش گفتم مگه چیکار کردم بابا فقط چندبار نازت کردم.( به جون مامانم فقط نازش کردم😐) گفت دیگه دست به من نزن و وگرنه من میدونم و تو. پلاستیک پکوندنم از سرت انداختم حالا هی نازم میکنه.  منم گفتم دیگه سمتت نمیام گفت اره نیا بهتر. 

در حالی که بقیه دوستام میگن فلانی دائم مریضه اگه بخواییم بهش زنگ بزنیم باید هر روز باهاش حرف بزنیم در حالی که هر وقت حالش بد میشد ازش احوال پرسی میکردم دوباره به خاطر اون دست از عادتم برداشتم. 

ولی اون محل سگم بهم نمیده انگار کل مریضیش تقصیر منه در حالی که بقیه میترسوننش میخنده معلم لپش رو میکشه میخندهههههههه 😐😐😐😐 

به نظرتون مشکلش با منه یانه؟

یاد جعبه هایی افتادم که روش میزنن شکستنی با احتیاط حمل شود

هیچ هیجان یا لمسی رو که نباید حس کنه

چه جوری میخواد ازدواج کنه ؟

اصلا اینجوری زندگی کردن که خیلی سخت میشه

مشکلشو پیگیریکرده علت اصلیش چیه؟ 

درمانی نداره؟

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
یاد جعبه هایی افتادم که روش میزنن شکستنی با احتیاط حمل شود هیچ هیجان یا لمسی رو که نباید حس کنه چه ...

دقیقا

نمیدونم والا خودش میگه خیلی اساسیه و... قرص میخوره ولی به نظرم یکمشم صحنه سازیه🙂

گفتم نگو سِر شدم وقتی میگی من حالم بد میشه عذاب وجدان میگرم اونم گفت خب الان قرص خوردم و خوب شدم . ظ ...

معلم لپشو میکشه؟! چند سالتونه😐😳

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
گفتم نگو سِر شدم وقتی میگی من حالم بد میشه عذاب وجدان میگرم اونم گفت خب الان قرص خوردم و خوب شدم . ظ ...

ولش ن زیاد بهش اهمیت دادی.. 

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 
خب دوستمه ها😐😐 اون پلاستیکه که یه کرمه ولی دیگه طرفشم نمیرم

خوب دوستت نباشه عزیزم این جوری که تو میگی انگار اون اصلا تورو دوستش نمیدونه که هیچ حتی باهات حال نمیکنه که پیشش باشی