2777
2789
عنوان

بچه ها من ی نویسنده ام که....

60 بازدید | 2 پست

تا حالا دوسه تا کتاب نوشتم.... الان دنبال یه داستان جالب میگردم ک رمانش کنم.. ی چیز خوندنی و جدید... ن چیزی ک توی همه کتابا هست.... اگه کسی هست که فک میکنه زندگی و داستانش نوشتنی و جالب و شنیدنیه.. بدون اوردن اسم خاصی حاضرم داستان زندگیش رو به چاپ برسونم... حتی هزینه ام پرداخت کنم درصورتی ک وقت بزاره و واسم تعریف کنه و و داستانشم واقعا خوب باشه... البته نه هزینه گزاف... 

اگه کسی تمایل داشت ممنون میشم همکاری کنه

من داستان زندگیم پیچیدس دوتا شاعر بودیماز دوشهر مختلف تو انجمن شعر همو دیدیم و از اونجا عاشق هم شدیم ...

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

تعجب میکنم چرا کسی زیاد استقبال نکرد از این پیشنهاد زیبا 

دروووووووووووووود بر شما استاد محترم و معزز 

گاهی بعضی زندگی ها اینقده فراز و نشیب داره که ادم دلش میخواد کتاب قصه اش فقط تو دلش باشه...

بنده یکی از اونها هستم   

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان