2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66386 بازدید | 1895 پست
منم گفتم جمعه ها گزارش لازم نیست ولی خوب اشکالی هم نداره فردا برای من ۷۵۰ کالریه🥴🤓

اها اوکی 

منم حدود 600 کالری مصرف باید داشته باشم😊

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱
سلام عشقا کسی می دونه یک قاشق خورشت مرغ ساده چند کالری داری

شما اگه روغن نمیزنی به مرغ همون کالری مرغ پخته رو که اپ میده حساب کن

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انگیزه خیلی خوبی برای ما شدی💪که هنوز این جریان کاهش پیوسته وزن جاریه 

اره دقیقا اصلا ناامید نشم💪تا عید وقت بسیار است😍🥰

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
🚨🚨🚨🚨 برنامه غذایی فردا  1401/09/26 💪🏼 ☘️شنبه کالری مجاز تقسیم بر دو☘️ 🚨صبحانه سا ...

کتی جان یه سوال من کالری متابولیسم در اپ ماکنن۱۸۲۲ تا هست و متابولیسم پایه۱۵۱۹تا الان باید از کدوم یکی ۷۰۰تا حدودا کم کنم متابولیسم یا متابولیسم پایه ؟منظورم از ۷۰۰تا کالری هفتگی هست اون برنامه فت ریزون این هفته رو نمیگم میخام بدونم 😢

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

سلام دوستان خوبین

من چرا یادم رفته بود امروز کالریمون نصف میشه🤦‍♀️😨😂 یه دل سیر ناهار خوردم😐😐😐😐😐😐 خداروشکر الان اومدم اینجا و برنامه غذایی که کتی جون نوشتن رو خوندم

باید یه شام خیلی مختصر بخورم

سلاااام برو بچ گل 

انرژی ها رو به راهه ؟؟

کتی جون مشغول برنامه ریزی درسی ام سرم شلوغ بود نتوانستم سر بزنم به تایپیک 

در مورد ورزشم اینکه من روزانه حدود 15 مین رقص دارم تو برنامه ام 

قرارها با چند نفر برنامه پیاده روی 2 روز در هفته یک ساعت بچینیم فقط ورزش قدرتی برای شکم میمونه در هفته دو بار 30 مین خوبه؟؟

در کل برنامه ورزشی میشه 2 روز پیاده روی

2 روز 30 مین ورزش چربی سوزی 

3 روزم که معمولی در حد رقص  

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱
سلام دوستان خوبین من چرا یادم رفته بود امروز کالریمون نصف میشه🤦‍♀️😨😂 یه دل سیر ناهار خوردم😐😐😐 ...

بگوچراپس پیداتون نیست..بخوربخوربود😂😂😂بزارکتی بیادحسابتومیرسه🤦😂😂😂

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

سلام عزیزم خوبین شما من همون کاربر  نمزد اق حسین عاشقشم هستم دیگه با این کاربریم گزارش میدم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤