2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66373 بازدید | 1895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییییییییییی  دلم داشت می‌ترکید این چند روز 

گوشیم خراب شده تعمیر گاه باید بدم 

به زور گوشی مامانم قرض گرفتم ک خبر بدم فقط از دور هستم باهاتون ولی فعلا گوشی ندارم‌ 

منو یادتون نره😪

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱

سلام خواهرا.  🧡💙💚میتونم از این به بعد همراهتون باشم؟  چکار کنم؟ قد و وزنمو بدم و توضیحاتو بخونم،؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

شدیدا درگیرم یعنی 

از یه طرف دو روزه سرما خوردم 

امروزم پری شدم 

در حال سقط شدنم اما سعی دارم کالری مو طبق دستورات قبلی انجام بدم نتوستم کامل دنبال کنم گفته های جدید 

واسه سرماخوردگی رفتن دکتر اونجا هم خودمو وزن کردم اما روز قبلش هم وزن کردم خودم‌ بعد ناهار بود ۵۷ کیلو نشون داد

اما وزنی که رفتم دکتر گرفتم با لباس زیاد و تخلیه کامل نبود دکتر گف خودتو ۵۶ ،‌۵۶۵۰۰ بدون  ، حدود ۱و نیم‌تا ۲ کیلو کاهش وزن

البته من ۸ روز رژیم کامل و سالم رو حساب کردم جمعه و یه رور دیگه میزان کالریم دقیق نبود و وورزش کامل انجام ندادم اما باا این حال خوشحال و راضی ام مامانم بم میگ تو میگی رژیمم ولی رمیخوری و میخوابی باورش نمیشه با خوردن هم‌میشه وزن کم کرد🤫😆اما میترسم بیفتم تو استپ وزنی  

زاهنمایی های جدید اگر بگید یک‌جا بخونم برای ابن هفته انجام بدم چون دیگ نمیتونم دوباره بیام سایت تا گوشی خودم درست نشه

سلام به همگی 

صبحانه نان شیر مال با پنیر 

نهار جوجه کباب ۵ کف دست نان +یه لیوان نوشابه ☹️

شام 

نیم رو +کلم 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
شدیدا درگیرم یعنی  از یه طرف دو روزه سرما خوردم  امروزم پری شدم  در حال سقط شدنم ا ...

راستی کتی جون این چند روز چون دارو دارم شب تا ساعت ۱۲ مجبورم از ساعت ۱۲ فست حساب کنم تا ۱۱ ظهر که باز باید یه چیزی بخورم و دارو رو مصرف کنم 

حالا انشالله که خوب شدم اگر بشه ۱۴/۸ رو انجام بدم چون فکر میگنم با بدنم سازگار تره یعنی مد نظرمه صبحانه رو یکم زودتر بخورم   حدود ساعت ۱۰:۳۰-۱۱  و شام رو هم ۸ ،۸:۳۰ چون احتمالا شروع کنم به درس خوندن و زود بیدار شدن و هم اینکه  معدم اذیت نکنه و با خیال راحت انجام بدم رژیم رو 

راستی این چند روز آب و دمنوشمم نتونستم رعایت کنم 

اوفففف کلی حرف رو هم‌انبار شده بود تو این چند روز🤣🤣🤣

سلام کتی جون یه توضیح برای کالری مجاز بگو  مانکن کالری برا تثبیت وزن برا من ۲۰۰۰ زده ومن روزی ۱ ...

عزیزم ۲۰۰۰ تا برای تثبیت وزن الانتون هست برای کاهش وزن باید بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تاازش کم کنی که میشه کالری مجاز ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ 

حالا هر هفته که وزن جدید رو بدی کالری تثبیت وزنت کمتر میشه و باز از اون کم میشه یعنی اگه مثلا دو‌هفته دیگه کالری تثبیت وزن اون موقع ات به قدت بشه ۱۸۰۰ تا شماباید برای کاهش ۱۳۰۰ تا مصرف کنی

لطفا از این عددها کمتر نشه چون دچار استپ میشی هفته های اخر 

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سللام کتی جونممم 

سلااااام عزیزم نگرانت بودم چند بار از بچه ها سراغتو گرفتم

مرسی که از خودت خبر دادی💚 

ایشالا زودتر روبراه بشی🥰💗

عزیزم اصلا سخت گیری تو دوران پریودی سرماخوردگی نکن فقط حدود رو رعایت کنی کافیه امیدوارم دوباره مثل همیشه پر انرژی هر روز همراهمون باشی عزیزم💓💓💓🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام خواهرا.  🧡💙💚میتونم از این به بعد همراهتون باشم؟  چکار کنم؟ قد و وزنمو بدم و توضیحا ...

سلام عزیزم بله چرا که نه خیلی هم عالی💚😍

فقط لطف کن تاپیک ها رو بخون و بعد با آگاهی کامل شروع کن 

ما هم خوشحال میشیم از همراهی شما🥰💗

شدیدا درگیرم یعنی  از یه طرف دو روزه سرما خوردم  امروزم پری شدم  در حال سقط شدنم ا ...

به به آفرین خوشگل خانم پر انرژی و باراده خوشحالم کردی حدودا دو کیلو کاهش برای ۸ روز عالیه دختر😍😍😍😍🥰💗💪🏼

عزیزم چندصفحه آخر رو یه نگاهی بنداز گلم❤️