2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66344 بازدید | 1895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستای گلم براتون آرزوی موفقیت میکنم و از تک تکتون که همراهی میکنید صمیمانه ممنونم🥰💐🥰💐🥰 📍چ ...

کتی جون فقط پنجشنبه. یعنی فردافست نباشیم واینکه جمعه همین هفته هم آزادنباشیم فقط کالری شماری کنیم درسته؟

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
کتی جون فقط پنجشنبه. یعنی فردافست نباشیم واینکه جمعه همین هفته هم آزادنباشیم فقط کالری شماری کنیم در ...

نه عزیزم پنجشنبه ها فست نباشید اما کالری شماری دقیق داشته باشید

اما جمعه ها مثل قبل‌آزاد یعنی ۱۰۰ تا ۲۰۰ کالری بیشتر از مجاز اوکیه

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام بن همه ی دوستان. وقت بخیر. من امروز وزن کردم و دقیقا 74بودم. خیلی سخت دارم وزن کم می کنم. 

گلم حتمایه جای کارت میلنگه..بگرددلیلشوپیداکن..یاریزه خواری داری یایکم بیشترازکالری میخوری یاتحرکت کمه یایبوست داری ..خودت بهترمیتونی دلیلشوپیداکنی..مثلامن یکم توفست تقلب میکردم..وزنم راضی نبودم.. ناامیدنشو..منم وزنم سخت پایین میاد..ازدستورآشپزی استفاده کن توتاپیک کتی جون هست خییلی خوبه..یکم سختی داره چون برای خانواده بایدجداغذادرست کردبرای خودمونم جدا..ولی خییلی تاثیرداره..دیرنشده..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

سلام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

سلام

صبحانه چای نون  نصف تافتون پنیر سبزی  فلفل دلمه ای و گوجه هرکدوم یک عدد سبزی خوردن یک لیوان

ناهار جوجه کباب ۱۰دونع نصف تافتون 

چای۵لیوان با ۵قند

وعده شام حذف بجاش میوه و سبزیجات خام 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

سلام به همگی شبتون تون بخیر 

صبحانه یک کفت دست نان +یک تکه پنیر

نهار خورش مرغ +۵ قاشق برنج +یک لیوان دوغ +سبزی 

شام دو عدد سمبوسه +یک تکه کیک خانگی. 

میان وعده 

یک لیوان شیری +دو عدد خرما +یک قاشق ارده 

وزن امروز ۸۸‌.۹۰۰

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
کتی جون یعنی جمعه ۲۰۰ بیشتر از کاری مجاز بخوریم واین برای جلوگیری از استپ وزنی هست 

بله بله 😍

شاگرد اول کلاس مشخص شد🤓🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C