2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62482 بازدید | 1895 پست

....

دوستان برنامه سال جدید کمی با گذشته تغییر کرده

اول اینکه برنامه یکماهه مشخص میشه ینی من برای یکماه مشخص میکنم هر روز هفته رژیم رو چطور باید انجام بدید

دوم اینکه یک روز در هفته و ترجیحا دوشنبه ها روز گیاهخواری و یک روز در هفته روز خامگیاهخواری هست حالا بسته به میل خودتون روزش رو مشخص میکنید اما پیشنهاد من شنبه (خامگیاهخواری )و چهارشنبه (گیاهخواری وگن)

(شنبه به دلیل اینکه ممکنه روز قبلش پرخوری کرده باشید بهتره خامگیاهخواری باشه)

برنامه غذایی رو میذارم که همه گروههای غذایی رو کامل مصرف کنید

دو روز در هفته فست ۱۶/۸ داریم

و یک روز کالری مجاز تقسیم بر ۲( یعنی نصف کالری مجازتون )

و یک روز هم کالری شماری

طبق جدول پایین👇👇👇

🌟شنبه : خامگیاهخواری

🎀یکشنبه : فست ۱۶/۸

🌟دوشنبه :کالری مجاز تقسیم بر ۲

🎀سه شنبه:کالری شماری

🌟چهارشنبه:گیاهخواری وگن

🎀پنجشنبه:فست ۱۶/۸

⛳️جمعه روز آزاد

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

مواد اولیه ای که باید تهیه کنید

🍵🍺🥜🍖🍗🥔🌽🥒🥝🥥🥒🫒🥝🍅🍑🥥🥕🌶🍆🥭🥑🫑🍍🍇🍉🍒🥝🫒🧄🧄🥥🍒🍒

۱. بادام برای یک هفته حدودا ۱۰۵ عدد یعنی روزی ۱۵ تا ، اول هفته بریزید توی اب جوش پوست بگیرید ۱۵ تایی جدا کنید بذارید کنار برای شیر بادام هر روز

۲.سینه مرغ بدون پوست و چربی استخوان اماده کنید بذارید توی فریزر بسته های ۲۰۰ گرمی

۳. کاهو بگیرید برگ کنید بشورید بذارید لای پارچه ابش کامل گرفته بشه توی پلاستیک بسته بندی کنید بذارید یخچال برای سه روز تازه می مونه

۴. کرفس و هویج رو تمیز بشورید بذارید لای پارچه ابش بره، خرد کنید بذارید توی ظرفهای دربسته پلاستیکی برای سه روز آماده توی یخچال تا هرموقع چیزی هوس کردید بخورید برید سراغ پک های اماده

۵. ماهی قزل الا رو پاک کنید بدون پوست تکه کنید بسته های ۲۰۰ گرمی بذارید توی فریزر اماده باشه

۶. کشمش و گردو و عناب و آلو هم داشته باشید

۷. سبزی سوپ شامل اسفناج جعفری گشنیز بگیرید خرد کنید بذارید توی فریزر برای هفت روز اماده باشه

۸. گوشت بدون چربی ۱۰۰ گرمی برای خودتون بسته بندی کنید

۹. شکر استویا و قند استویا حتما تهیه کنید

۱۰. قهوه عربیکا ( پیشنهاد منه البته)

۱۱.خرما و شیر کم چرب

۱۲.جو دوسر پرک صبحانه و بلغور گندم و دانه چیا هم بگیرید .

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای گلم چند تا توصیه برای رژیم سال جدید:

( لطفا اینا رو یادداشت کنید یا یه جایی برای خودتون سیو کنید)

۱. نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب

۲. ورزش روزانه یکساعت ( فیلم ورزشی میذارم با همون انجام بدید توی خونه) اگه هم شرایط بیرون رفتن و پارک رفتن دارید یکساعت پیاده روی ریتمیک رو انجام بدید

۳.روزای فست بعد از ساعت ۸ شب چیزی نخورید روزای غیر فست هم بعد ساعت ۹

۴. اونایی که مشکل ریزه خواری دارن همونطور که گفتم کلم و هویج و کرفس رو خرد کنن توی ظرفای دربسته بذارن یخچال هروقت میل به خوردن داشتن ازین سبزیجات میل کنن

۵.این رژیم گرسنگی نداره اگه درست رعایت کنید بچه های قدیمی میدونن که من دائم نگران خوردنشون بودم تا نخوردنشون ، گاهی افراد به خودشون سختی میدن بعد یهو بدنشون مقاومت میکنه ( در این مورد زیاد توضیح دادم مطالب قبلی رو بخونید لطفا)

۶. روتین رسیدگی به پوستتون رو انجام بدید: شبها قبل خواب با پن شستشو صورتتون رو بشورید اروم خشک کنید و ابرسان و ضد چروک مناسب با سنتون و کرم دور چشم استفاده کنید برای روز هم بعد از شستشو ابرسان و ضد افتاب استفاده کنید.

شنبه ۲ اردیبهشت روز خامگیاهخواری

🥤*ناشتا: دو لیوان آب گرم و دو قاشق ابلیمو تازه

☕️ یک فنجان قهوه تلخ ( میتونید با استویا شیرین کنید)

🍏 صبحانه : سیب رنده شده یک عدد ، هویج رنده شده ، ۱۴ عدد بادام(شیر بادام) + خرما دو عدد + پودر نارگیل یک قاشق کوچک

( میتونید همه مواد بالا رو بریزید میکسر یه اسموتی مقوی داشته باشید و یا همینطور که نوشتم جدا جدا میل کنید)

🍊 میانوعده ۱ : ده عدد مغز فندق + دو عدد پرتقال + دمنوش سرد ( زنجبیل رو رنده کنید بریزید توی آب ولرم و به مدت دو ساعت بذارید روی کابینت بعد نوش جان کنید )

🥣 ناهار : اوتمیل تهیه شده با ۳ قاشق جو دو سر پرک + یک قاشق دانه چیا + یک عدد موز + یک لیوان آب گرم  + کمی شیرین کننده استویا + کمی دارچین و دو عدد گردو برای تزیین

🥬 میانوعده دوم : کلم و کاهو و یک قاشق شیره انگور  + یک قاشق مغز تخمه افتابگردان+ دمنوش سرد(بابونه رو بریزید توی اب ولرم بذارید دو ساعت بمونه بعد با کمی ابلیمو و استویا نوش جان کنید)

🥙 شام : سالاد تهیه شده با خیار دوعدد + گوجه فرنگی دو عدد + روغن زیتون یک قاشق + پیاز قرمز یک عدد + بلغور گندم (خیس خورده با اب ولرم از دوساعت قبل )دو قاشق غذاخوری

💥روز فست ۱۶/۸

❣️یکشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۰۳❣️

💝 صبحانه ساعت ۱۲ : دو کف دست سنگک ۸۴ کالری+ ۳۰ گرم پنیر سفید ۹۳ کالری + دو عدد گردو ۵۴

مجموع کالری صبحانه :۲۳۱  

💖ناهار ساعت ۲ : پلو کته بدون روغن ۱۲ قاشق ۱۷۵ کالری + خورش قرمه سبزی کم روغن ۵ قاشق ۱۵۶کالری+ یک لیوان کاهو

مجموع کالری ناهار ۳۵۰ کالری

💞میانوعده ساعت ۵ تا ۶.۵ : پرتقال یکعدد + سیب و خیار هرکدام یک عدد+ ۱۴ عدد بادام + دو لیوان دمنوش + دو عدد خرما

مجموع کالری میانوعده ۳۸۰ کالری

💗شام ساعت ۷.۵ تا ۸ : تخم مرغ نیمرو ( تهیه شده با یک قاشق چایخوری کره با روغن) ۲ عدد۱۸۰ کالری + دو کف دست نان  ۸۳ کالری

مجموع کالری شام : ۲۷۰ کالری

💪🏼کالری حدودا ۱۳۵۰ کالری

✨برنامه آب ودمنوش و ورزش رو مثل قبل دنبال کنید

✨آشپزی سالم داشته باشید

برنامه آب و دمنوش جهت یاد آوری👇👇👇👇

💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧

۱.صبح ناشتا دو لیوان آب گرم + ۲ قاشق آبلیموی خانگی

( اگه مشکل معده دارین یا آبلیمو نزنید یا با یک قاشق چایخوری عسل بخورید)

۲. یک ربع تا نیم ساعت قبل وعده اول یک لیوان قهوه تلخ

۳.قبل وعده صبحانه یک لیوان آب

۴. یک ساعت بعد صبحانه یک لیوان

۵. ده دقیقه قبل ناهار ۲ لیوان

۶. عصر یک لیوان دمنوش یا چای با کشمش

۷. ده دقیقه قبل شام یک لیوان

بعد ورزش دو لیوان آب یا دمنوش دارچین

قبل خواب هم یک لیوان

مجموعا ۱۰ لیوان مایعات

اگه این برنامه رو انجام بدید امکان نداره یبوست و مشکلات روده و حتی پوستی رفع نشه

جالبه بدونید اکثر خارش و خشکی های پوست بخاطر کم آب خوردن هست

در ضمن قبل وعده ها آب بخورید باعث کنترل اشتها میشه

موفق باشید🌸

لینک گروه ایتا رو دوباره میذارم  😍💪🏼 https://eitaa.com/joinchat/3281256723C46d681345a

بچه ها نمیدونم چرا نی نی سایت اجازه نمیده لینک بذارم 

روی این پیامی که رپلای کردم بزنید 

لینک رو کلیک کنید بیاید گروهمون🤗

سلام اسی جون . من اپ کالتیویتا رو نصب کردم، فعالیت ها هم در اپ وارد می کنم و مقدار کالری که سوزانده ...

من هم کالتیویتا استفاده کردم هم اپلیکیشن کرفس. هر دو همین‌جوریه. ببین چیز پیچیده‌ای نیست واقعا، مقدار کالری که می‌خوری اگر از مجموع bmr و کالری مصرفی برای فعالیت‌هات کمتر باشه لاغر میشی.

ولی واقعا وسواس خیلی چیز سمیه. ۱- کالری شماری بدون وسواس ۲- دقت در کاهش مصرف قند و کربوهیدرات ۳- تداوم . با این‌ها همه چی حله. من با این اپلیکیشن کالتیویتا ۸ کیلو وزن کم کردم.

از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر فقط آب  و دمنوش و دمنوش و... تاپیک قبلیمو بخون توضیح کامل داره تو پستاش

سلام عزیزم من این رژیمو با برنامه ردیاب روزه داری دانلود کردم عالیه

.قدم ۱۷۶ وزن ۸۸ انشالله بتونم تا ۷۰ برسم...تو ی ماه ۴ کیلو کم کردم یبار باا همین روند البته اسپرسو هم سالیانه ساله میخورم ک اونم میدونم بی تاثیر نیس

موفق باشین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸